Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mi ebben a kockázat? .
Szia! Ap racing Ferrodo Brembo megfelel?
18+postáért Lucas? Kérdezde Tevét,neki már küldtem!
Gondoltam rá én is, de 15-20 ezerért nembiztos, hogy érdemes kockáztatni......
Itt rontod a levegőt Jimy, amikor egy halom megválaszolatlan kérdésem van a 9-en
Kérdezd Action13-at fékbetét ügyben, Ő a kísérletinyúl.
Vett felújított betétet, azt mondta fog mint állat, vizesen is nagyon jó, halk, és elég puha. 1000 píz darabja egy próbát megér.
Csak kell hozzá a régi vas.
Váos környékén basztattam csak a kékeket !idén már 1-0 ide
Direkt nem puhát vettem. csakhát Goldfren vagy newfren volt. Lehet jobb a Brembo?
Voltál már motorozni idén?
Mert puha betéttel,sokat mentél a városban!
Szeva Szőllő! De, sajnos elfogyott! Csak nem értem miért ilyen hamar
Tán nekem keresel betétet,Mátéka?
Jó estét az uraknak.
Milyen fékbetétet használtok?
Valami olyan kéne, ami 5 ezernél többet bír.
Köszi
Holnap majd kiderül! Nem volt már kedvem felrakni az oldalidomot
Így a tuti! Észrevétel?
Szia Bárdi!
Most 2,8 litert töltöttem bele. Álló motornál így pont a maxon volt, de indítás után 5-6mp-re a szintjelző ablakról azonnal eltűnt minden. A computer nem jelezte, hogy kevés lenne benne. Olyan másfél/2 óra állás után most a fele fölött van egy kicsit (első hátsó bakra felrakva, ha sztenderden van, akkor eltűnik az ablakról minden). Akkor ez így lenne a faja?
téged még a pap is lehúzott amikor megkeresztelt .
Haller Még lesz ma egy kisebb menetem, utána kicserélem, holnap meg jöhet a próba Remélem csak olajproblémája van a gépnek.
Na szia! Bedöntötted az olajat? Tapasztalat?
Egyébként már itt tartunk,estére kész.
Eső lemossa az út porát.
adj neki
Tegnap volt az M6 átadás, nem jövő szerdán lesz, félre mondtam
Be is jártam a Dunaújváros Észak-Paks Észak szakaszt . Csalódás volt.......többre számítottam. Az út mentén tele van mindenféle "segédeszközzel", ami elég zavaró gyors haladás közben (legalább is engem irritált, mert szűkebbnek tűnt az út, mint amilyen). Ami még cinkesebb, hogy ténylegesen nincs kész....még folynak a munkálatok, tehát poros is az út. Remélem lesz ez még így se:)
Én meg vettem mini kamerát
reggelt hajnali 1/2 11 van ébresztő

Olajt tapasztalat : azok kedvéért akik nem tudják eldönteni mit tegyenek a gépbe.. én olaj csere óta mentem 2300 km -t még mindig naon finom a váltó és nincs kuplung hang sem, csendesen jár a moci, repsol-al " ami szintén full syntetikus volt már zörgött a kuplung melegen, és nehéz volt a váltó ennyi km után " azt hiszem megérte az árát legközelebb is ezt teszem belel...
JUDAPEST
Bárdibácsi ma akkor már lehet hogy kerekezek?