Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó mi má alig várjuk a 80at?Égetni fog.
Hát most, hogy el múltam negyven, 40 fokos pálinkától gyengébbet nem ihatok.
Ilyen orvosom vót nekem is, ritka okos jószág volt, és nagyon fegyelmezett. Kertes házam lesz szert teszek megint egy ilyen kutára.
10W-40 ?Nem csalódtam benned!
Ő a Dokim.10hónapos
10W-40, még pár év és 10W-50
10én 40
Valami születésnap is van akkortájt.
Május 1!
Corsa 3 helyett Diablo Rosso lett Kíváncsi vagyok mennyit fog bírni. 48 ropi párban, akciósan Ha hamar elfogy, visszatérek a Pilot Power-re
Nem jutott eszembe
Csiszoló vászon, én is azzal szoktam.
Jaja Viszont lemértem, van még kerek 1 centi majrécsík a gumi szélin, aztatat gyorsan el kell tüntetnem
Te, kiez a senior tipusú motoros, aki mankó nélkül egy kerekezik?
A phptpshop csodákra képes.
mikor motorozunk egyet együtt appppa ,szeretném ellesni a technikádat ,a legjobbtól akarok tanulni .
vegyes használat ?hát olyan 10-11l de inkább 12 mert én keveset megyek de akkor nagyon .ki lehet belőle hozni esetleg 8litert túrázva olyan nomális Vitya-Marcipán tempóval mert ők okosan motoroznak .De ha 270 fölé nem lép a géped akkor valami baja van. nézesd+.
szölő bácsi a tied mennyit fogyaszt? vegyes használatban?
Keverőt na, a f.sz.mba!
Akkor a beton keveőt és hozzá a 3bantu négert,hogy vittem volna dolgozni ?De vissza már csak a keverőt hoztam ,nem bírom a szagokat (csak a bula és a benzinét ).
akkor lejjebb tekertetem
Monster Energy Drink Eladó !
1karton- 24db = 15.000Ft
1doboz = 650 Ft

Érd:
e-mail: kovacspatrik@vipmail.hu
lejebb lett tekerve, maga a rugó erösebb mint a gyári
Marci, a WP rugóktól alapból 3cm-vel alacsonyabb lett az eleje, vagy lejjebb lett tekerve Megjött a cuccom
folyik mondom én
Action13 kejé főfele. Megyünk bulát nézni, ő iz buelt.