dehogy nincs,szerintem van,csak ott nem gond a csere .a nemzetközi Ninja fórumon olvastam sokról,és ott is az olajat emlegették .szerintem ezt a motort normális használattal nem lehet tönkre tenni .
Ezeket a motorokat két keréken haladásra tervezték, aki egy kerekezget, annak kell némi változtatás a kenési rendszeren, módosított olaj felszívócsonk vagy több olaj. Ennyi. Ja, hosszas gumifüstölés esetén pedig felforr az olaj.
Ezek a tünetek a Motul lecserélése után jöttek Ago mondta nekem, hogy akkor szokott ilyen lenni nála is, ha cserés vagy kaki az olaj. Csak nem mondja falsra
A busákhoz is ugyanúgy keresnek szerintem ott még ráadásul a segédváz is törhet mint a ropi. Magyarországi piacot elnézve nem is csodálom, hogy ennyi blokk+alkatrész kerestetik Még vétel előtt végigzongoráztam az itthoni piacot és siralmas.......tele széthajtott és törött darabokkal....a legdurvább a békéscsabai "gyári" állapotú motor volt és nem 2db motort néztünk meg
Hát csak megöregedtek ezek is! Az elsők ugye már 10 évesek,annyi mint anno az én első ZXR 750-em volt '99-ben. 10 év alatt meg sok minden megesik egy sportmotorral!
üdv Van egy szerelő debrecen mellet hajdusámsonon, tartozik nekem pénzel ott van egy 12es blokk a régebbi szériás, érdemes lenne nála probálkozni alkatrész ügyileg, mi kellene belőle?
http://motorostalalkozo.co.cc/
Jöttök?
Mondjuk én szombatra gondoltam.
Az erőd előtti parkolóban kellene tömörülni
úgy ebéd után 1-2 óra körül...
Nos?
köszönöm mester
ezzel is rajzoltál mester? , .
meló után egyből megyek magához .
sört vigyek?,mer pénzem az nincs .