Inkább maradok a postás megoldásnál. (Olcsóbb a posta mint a benzin ) Inkább mégis most kérném a cuccot. Lesz pár hosszabb utam és nem szívesen megyek így, hogy nem úgy működik a váltó ahogy kéne írok e-mailt a részletekről!
Azért még próbálj rá ma hátha ott van még! Ha visszaküldik tegyek mellé 4 lityi Power 10W-50-t? Értsétek már meg,ilyen nagy gépekbe 10W-50 FULL SYNT . Múlt héten volt bent egy srác nálam, Busába 20W-50 ásványit raktak neki,mert azt mondták az nagyon jó olaj,adtak rá neki akciót 2900/l! Mondtam neki,akkor még van a motorodnak hátra kb 1000 km. Azt mondja nem baj,mert eladta,szóval most valahol az országban van egy időzitett Busa,ne versenyezzetek,nehogy előtettek fossa el magát a blokk.
Teve! Ha leengeded az olajat a szűrőt is vedd le-dobd ki. Számolj! Mennyi olaj megy a blokkba? Kettőegész valamennyi liter,a szűrődben van kettőegész valamennyi deci,tehát ha nem cseréled ki kb 10% szar olaj ott marad a motorban. Mennyi egy olajszűrő? Kb 2000 Ft. Mennyi volt a motorod? 2 misi? Szerintem cseréld!
2001-es ZX-12 alkatrészek eladok,papiros blokk,idomok,lámpák,konzolok stb,CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.
6880píz a nyóc darab.
Mennyi lenne 4L 10W50 Power 1+szűrő Elég, ha 5000 kméterenként cserélem?
Bárdi a kilencesben mikor kellene vezérműláncot cserélni?
Teve! Ha leengeded az olajat a szűrőt is vedd le-dobd ki. Számolj! Mennyi olaj megy a blokkba? Kettőegész valamennyi liter,a szűrődben van kettőegész valamennyi deci,tehát ha nem cseréled ki kb 10% szar olaj ott marad a motorban. Mennyi egy olajszűrő? Kb 2000 Ft. Mennyi volt a motorod? 2 misi? Szerintem cseréld!