Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább maradok a postás megoldásnál. (Olcsóbb a posta mint a benzin ) Inkább mégis most kérném a cuccot. Lesz pár hosszabb utam és nem szívesen megyek így, hogy nem úgy működik a váltó ahogy kéne írok e-mailt a részletekről!
2001-es blokk cuccok jók a 2002-eshez? Mert a srác azt mondja nem.
Máma mán be is tesszük.
Ja!
készen is van?
Proba
2001-es ZX-12 alkatrészek eladok,papiros blokk,idomok,lámpák,konzolok stb,CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.
Action13, tojt neked a húsvéti nyuszi finom fékbetéteket, átvehető nálam, most.

6880píz a nyóc darab.
És mi lenne,ha Kunmadárra menet bejönnél hozzám! Megspórolnánk a postát!
Most volt nálam egy márkatárs,2002-2003 ZX12 komplett blokk,vagy alkatrész kellene S.O.S. Ha valaki hall valamit szóljon! Kösz.
Visszaszíííttam Tizenkettesnek mindenből a legjobbat
Kipróbálom a Castrolt is Ha az is gázos lesz, akkor belepisálok és azzal megy majd kunmadárra
Ez ilyen Én inkább a földön tartom az elejét, nem szeressük az egykereket. Arra inkább vennék egy dr-z 400-t De nem veszek
semmi baj a Fuchs 10w 50 race-szel. ,az egyik legjobb a piacon,de te tudod , .
én belebasztam mind a 4et ,mert állandóan emelgeti az elejét .
Húsvét után ide vele majd nekem Addigra lesz cash. Majd még zaklatlak ez ügyben
Hát akkor én nem tudom,az oldalán a matricán valami másra emlékszem! Akkor a 4 liter 12.000.+ a japán szűrő 1990 Ft.
3,4-5 litert szoktam belerakni szűrővel együtt. Kicsivel a max alatt szoktam hagyni. Service manual 3,6 litert ír
Minek 4 liter,nem a 12-be lesz?
Én 6000-nél cseréltem. A 3lityi Power1+japán szűrő 11.000. pénz.
Szia Bárdi!
Mennyi lenne 4L 10W50 Power 1+szűrő Elég, ha 5000 kméterenként cserélem?
Hát akkor még nem!
Mennyi KM ?
na hali
Bárdi a kilencesben mikor kellene vezérműláncot cserélni?
Azért még próbálj rá ma hátha ott van még! Ha visszaküldik tegyek mellé 4 lityi Power 10W-50-t? Értsétek már meg,ilyen nagy gépekbe 10W-50 FULL SYNT . Múlt héten volt bent egy srác nálam, Busába 20W-50 ásványit raktak neki,mert azt mondták az nagyon jó olaj,adtak rá neki akciót 2900/l! Mondtam neki,akkor még van a motorodnak hátra kb 1000 km. Azt mondja nem baj,mert eladta,szóval most valahol az országban van egy időzitett Busa,ne versenyezzetek,nehogy előtettek fossa el magát a blokk.
Teve! Ha leengeded az olajat a szűrőt is vedd le-dobd ki. Számolj! Mennyi olaj megy a blokkba? Kettőegész valamennyi liter,a szűrődben van kettőegész valamennyi deci,tehát ha nem cseréled ki kb 10% szar olaj ott marad a motorban. Mennyi egy olajszűrő? Kb 2000 Ft. Mennyi volt a motorod? 2 misi? Szerintem cseréld!