Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, a csavart kapjuk hozzá, úgy olvastam. Nemtom, sztem 1-2 héten belül. Bármikor adhatsz pénzt... Ahogy gondolod. Mert ugye ahogy megrendelem fizetem...
2004es. fekete csővel kérném,és remélem a képen látható imbuszos csavarokat adják hozzá . .kb mikor lesz meg?és hogy oldjuk meg? mikor kéne pénzt adjak? .
Oksi, akkor megrendelem. Persze, semmit nem kell csinálni, csak a mocit kiválasztani. A tiéd 2004-es ugyi?
hát jól gondold át ,az nem Ninja.
de ha,mégis cseréled akkor szólj,mert érdekel a pc. ,de inkább ne cserélgess,mert nincs is Zzr1400es topik .
Hali!

Naná. Jól kitanultam a megkapott anyagból, de a jelzett helyen nekem nincs ilyen. Ez legyen a legnagyobb hibája,

Ja, egy érdekesség: a Wallis-nál van egy beszámított (2007-es) ZZR1.4.
7 kilót kellene rátenni az enyémre, s mehetne a barter (úgy, hogy minden extrát - PCIII, kipu, Puig plekó, kipu levehető).
Vonzó ajánlat...
Szia Domi az akksi mellett kerested a relét? .
na akkor rendelheted báttya .de remélem tipus alapján lehet rendelni,és nem a méreteket kell megadni .
innen rendeltem van villahidas emelője is, meg állítólag egy tonna 95%-os állapotú használt gumi
Hali!

Én is azt szerettem volna, de a sárkányomnak nem ott van a relé, ahol kellene (biztos az amerikai változat miatt kavartak a jenkik). Maradt az ellenállás. A fényerőtől nem vagyok elájulva, de dísznek kiváló. .
Más. Valakitől venni akartam anno (talán Teve007?) Bagster-t (fekete színben, táskával), de nem folytattuk az eszmecserét. Él még a lehetőség?
Üdv,
Domi
Kawasaki Himnusz figyelem a szöveg irodalmi igényességű .Megtekintése ajánlott .
benne...
Nem, én rendes gyerek vagyok. Elmondtam azt is, h egyszer blokkot cseréltem belle, mert összetörték...
és remélem eladásnál mondtad,h 2002ig a szalonban állt ,mert már ilyet is hallottam . .
Igen, én a 1994-es motoromat 2002-ben raktam forgalomba, ezért 2002-es lett eladásnál... Persze teljesítményadónál 1994-es...
akkor pihengessé apppa,mert az komoly dolog .gyógyszereket beszedni,kocsmába nem menni ,végrendeletet megirni,és vastag könyvbe már ne kezdjél bele .Bár szerintem egy pár óra motorozás még megmentene . . .
Hja mondta is ,nekem+most a tüdőgyuszi fáj .
Ez fájhatott valakinek .
Na abból a 10db ból 1nálam volt .Blokk nálam vázát elpasszoltam.
Az "új" nem kacsacsőrös 12-est olyan zöld színben amit Vitya Te linkeltél be, csak 2003-ban gyártották. Mo-on volt 2004-ben kb 10 db-os készlet ami raktáron maradt és azokat megakciózták 2004-ben. Így lehet valami 2003-as helyett 2004-es . Én idén fogom forgalomba helyezni az 1994-es ZZR bombázómat és akkor az 2010-es lesz?!
te figyelj már Vic ,akitől vetted az emelőt annak van olyan első emelője is ami az alsó villahidnál emel ?és titkos az elérhetősége? . .
szerintem a gyártási év alapján kell a korát megadni .
hát ha az az első forgalomba helyezés, akkor gondolom ja
azé mondom,mert gyárilag zöld radiális fékkel NINCS! ,ez nem 2004es,mer a sima 6dugós fék van rajta.ennyi. .és ha egy 20éves gépet most helyeznek forgalomba akkor az 2010es lesz?
biztos úgy 2004, hogy raktárból kihozott 2003
Bird mesternek is ilyen színű a gépe a 2002 utáni ződeket ilyenre fényezték (radiális fék előttieket)