Nagyon faszák ezek az Oxford táskák! Nekem is ilyen van! Én 12be vettem őket. Aki túrázni akar menni, az vegyen ilyet. A képemen 1 hétre 2 személyre van pakolva...
Hali!
A Röppentyűn van az ódi szalonnal szemben. H-P 8-17-ig
Reiteren van szombaton is nyitva, az RS környékén.
A Vágány utcán a MOL-al szemben az asszem 0-24 ( a KIKA) után.
napoot ,aszittem,eddig,h reggel van .oszt most nézem az órát . Te mesterek mestere nem tucc valami olcsó gumist a környékünkön? kaptam tegnap egy defektet a sthillel.
Hali Zsolti!
Megvagyok, megvagyok. A 12-est 2009-ben is felkergettem a dobogó tetejére és újra bajnok lettem. Szerbiában toltam nekik egy új idő és sebességcsúcsot és a kupát is elhoztam. A következő futamot már nem tartották meg
Közútra vettem egy 1,1-es ZZR-t, pályára meg Papp Laci volt ZXR750RR gépét. Gyönyörű gépek és amit tudnak, hmmmm...
De a 12-est is simán használom utcán, mert ISTENKIRÁLY
Veled mizu? Megy a biznic? Van valami jó kis bőrruhád? Persze ződ és nagy méret!
A Röppentyűn van az ódi szalonnal szemben. H-P 8-17-ig
Reiteren van szombaton is nyitva, az RS környékén.
A Vágány utcán a MOL-al szemben az asszem 0-24 ( a KIKA) után.
Az M-es póló + pulóver az nőiben kellene. Köszi!
Taki7 2 póló 1 ffi L-es+1 női M-es
Teve007 2 póló ? nem tudom mekkorka
Bird 2 póló 1 XXL+1M és 2 pulcsi 1 XXL+1 M
Teve007! Milyen méret és női vagy ffi?
Bird az M-es póló női vagy ffi szabású.
És címet még eddig csak Bird küldött,úgyhogy küldjétek,de nehogy telefolyasszátok a freemailem,csak úgy módjával...
Linkeld már be a kilencesre is Coyot ilyet keresett tavaly.
Köszi!
A Bolt egyre jobb és jobb lesz!Hál isten! A telcsi számodat küld el légyszi mert elhagytam az enyémet és elvesztél te is!
Megvagyok, megvagyok. A 12-est 2009-ben is felkergettem a dobogó tetejére és újra bajnok lettem. Szerbiában toltam nekik egy új idő és sebességcsúcsot és a kupát is elhoztam. A következő futamot már nem tartották meg
Közútra vettem egy 1,1-es ZZR-t, pályára meg Papp Laci volt ZXR750RR gépét. Gyönyörű gépek és amit tudnak, hmmmm...
De a 12-est is simán használom utcán, mert ISTENKIRÁLY
Veled mizu? Megy a biznic? Van valami jó kis bőrruhád? Persze ződ és nagy méret!
Te Lali! Hoznék én ide egy körhintát.
Hallottad? Újra bevezetik a márkát! Kéne venni,nem? Nem.