Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlet, van itt egy ilyened nálam... Pénzért megkaphatod ...
Nagyon faszák ezek az Oxford táskák! Nekem is ilyen van! Én 12be vettem őket. Aki túrázni akar menni, az vegyen ilyet. A képemen 1 hétre 2 személyre van pakolva...
Hali!
A Röppentyűn van az ódi szalonnal szemben. H-P 8-17-ig
Reiteren van szombaton is nyitva, az RS környékén.
A Vágány utcán a MOL-al szemben az asszem 0-24 ( a KIKA) után.
Te Bird az XXL es nem lesz kicsi,közel azonos macik vagyunk és nekem biz kell a XXXL es.(de nem akarok bele vau) bocsi
Bárdi!
Az M-es póló + pulóver az nőiben kellene. Köszi!
Na akkor eddig:

Taki7 2 póló 1 ffi L-es+1 női M-es
Teve007 2 póló ? nem tudom mekkorka
Bird 2 póló 1 XXL+1M és 2 pulcsi 1 XXL+1 M

Teve007! Milyen méret és női vagy ffi?
Bird az M-es póló női vagy ffi szabású.

És címet még eddig csak Bird küldött,úgyhogy küldjétek,de nehogy telefolyasszátok a freemailem,csak úgy módjával...
napoot ,aszittem,eddig,h reggel van .oszt most nézem az órát . Te mesterek mestere nem tucc valami olcsó gumist a környékünkön? kaptam tegnap egy defektet a sthillel.
Jó napot mester!
Linkeld már be a kilencesre is Coyot ilyet keresett tavaly.

Köszi!
csocsi nem kell valakinek két eredeti nindzsa oldaltáska szaré-hugyé ? ennyiért ajéndék .
Szia!
A Bolt egyre jobb és jobb lesz!Hál isten! A telcsi számodat küld el légyszi mert elhagytam az enyémet és elvesztél te is!
na mivan hova tünt mindenki?
ok látom uncsizol most nekem is van egy kis időm remélem ez így is marad
nézem pill
átment az e-mail?
Jó reggelt mindenkinek, ma is munka van,
Hali Zsolti!
Megvagyok, megvagyok. A 12-est 2009-ben is felkergettem a dobogó tetejére és újra bajnok lettem. Szerbiában toltam nekik egy új idő és sebességcsúcsot és a kupát is elhoztam. A következő futamot már nem tartották meg
Közútra vettem egy 1,1-es ZZR-t, pályára meg Papp Laci volt ZXR750RR gépét. Gyönyörű gépek és amit tudnak, hmmmm...
De a 12-est is simán használom utcán, mert ISTENKIRÁLY
Veled mizu? Megy a biznic? Van valami jó kis bőrruhád? Persze ződ és nagy méret!

Te Lali! Hoznék én ide egy körhintát.
De akkor szölő márkát.(már a hamisított üditő nevét sem jól írják. )Fanuna
,fapuma .
Szöllő!
Hallottad? Újra bevezetik a márkát! Kéne venni,nem? Nem.
, .
Nekem:Euró-Font-Dollár egyéb konvertibilis valuta,mert ebből van a legkevesebb. de azé köszi.
Itt csak Terroristák vannak .
Na szóval a 379-es hsz-t kell nézni. Neked nem kell póló? Van nagy is.
szasztok nyinnyááák
Bárdi :hát eddig is tudtam,hogy nem vagy 1kispolgár de ez most odab@sz! . . . . . . . . . . .