szia!
hát futás az nem lesz belőle viszont nagy sétákat teszünk anyával meg a kicsivel
ráadásul márciustól megyek baba úszásra a kis poronttyal és ugye szarul nézne ki ha "apa" fulladna meg krehálna a vízben
Heló Action!
ne aggódj, a zabálásos rész csak kb. 3 hétig tart (legalábbis nálam)
azóta a hízás is megállt mint a szög
Teve, én is elkezdtem bohóczkodni egy 12kg-os súlyzóval (nem olyan komolyan mint Szöllő papa) de ez is ér valamit mert érzem
Ha másért nem is, "valamit" csinálok ami egészséges is
Ez az NDk tagság nem jó... Dagadtsággal, meg kawáwal nem állok híjján, de én nem szokok le a füstrű...
Úgy jobban esik a sör...
Bár háromnapos ivászat után, most nem kívánoim a cigit
Hanem gyakran járok wc kagyló úrral társalogni...
Én ugyan annyit eszek(vagy többet?) nem!Viszont acigi pézbő kondi bérletet vettem és inkább gyúrni járok.Marcipán barátunk úgy néz ki mint a terminátor én+ nem a Sarah Conora akarok hasonlítani.Május 10én lesz apád 40 és jó lenne ha a karom vissza állna a félméteres pozíciojába ja és akkor lesz 2db tetkó rajta,de hogy mi az titok .Na+nem ilyen gyerekes 100kg val akarok bohóckodni(115kg létemre) .Tehát neked is irány a konditerem vagy járj box-ra pld(nem kocsmaira gondoltam.Te sem vagy1csöppség javadra válna !üdv apád!
hát futás az nem lesz belőle viszont nagy sétákat teszünk anyával meg a kicsivel
ráadásul márciustól megyek baba úszásra a kis poronttyal és ugye szarul nézne ki ha "apa" fulladna meg krehálna a vízben
ne aggódj, a zabálásos rész csak kb. 3 hétig tart (legalábbis nálam)
azóta a hízás is megállt mint a szög
Teve, én is elkezdtem bohóczkodni egy 12kg-os súlyzóval (nem olyan komolyan mint Szöllő papa) de ez is ér valamit mert érzem
Ha másért nem is, "valamit" csinálok ami egészséges is
Úgy jobban esik a sör...
Bár háromnapos ivászat után, most nem kívánoim a cigit
Hanem gyakran járok wc kagyló úrral társalogni...
Ez a jóóóóóóóóóhttp://www.youtube.com/watch?v... de te eztet úgy sem érted . .