hát sajna az majd csak jövő hónapban,mert már a gumit is berendeltem .de én is valami ferodo Xakármit akarok mert állitólag igen jó cucc .azt mennyiért láttál? Érdemes -Jimmit is meghallgatni .
na itt vagyok
szia Jimmy .ha ingyen van bármelyik szin akkor főleg fekete kell .króm fittinggel.a fékbetét is olyasmi mint a tiéd ,de lehet,h ugyan az .még nem döntöttem el,h milyet teszek bele .
Hidd el nem szar. Amúgy, de, ez az a versenycucc... Szted ha én ilyet akarok a motoromra szar lehet?
Amúgy, csak a fitting csavaros, de elég profin. Megnéztem a felépítését, és kva jó. Én is fizu környékén akarok rendelni.
mikor akarod rendelni,és mikor van itt? a fizetést meg kell várnom ,ami 9.én van .de ha már link nincs akkor annyi még érdekelne,h préselve vannak a fittingek?mer a csavarozós cucc nem kell .csak a préselt,és nyomáspróbázott. Ez nem az a verseny cucc?
Ebben a hónapban én is csak a fékcsövet veszem.
szia Jimmy .ha ingyen van bármelyik szin akkor főleg fekete kell .króm fittinggel.a fékbetét is olyasmi mint a tiéd ,de lehet,h ugyan az .még nem döntöttem el,h milyet teszek bele .
Nekem Ferodo van elöl, és elég jó. Ha érdekel ez van nekem:
FDB873ST(sima) FDB2144ST(verseny)
Bizti fekete? Ingyé van bármelyik szín...
Amúgy, csak a fitting csavaros, de elég profin. Megnéztem a felépítését, és kva jó. Én is fizu környékén akarok rendelni.