Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet hogy gyári ,de akkor meg nem 2004es. . jól látom,h nem radiális az első fék?
azt nem tom ,de ez nem gyári szin , fujva volt az egész .
ő kié lehet
postával együtt volt 19000ft. ha párban veszed úgy olcsóbb+ha nem postai utánvéttel kéred, hanem előre fizetsz, az még úgy is jobb nekem így volt 19, sokan használják ezt az emelőt......még házon belül is
Ez univerzális emelö ugye nem gyári?Mennyi volt?
Eksön, nem jó ómen az évet úgy kezdeni, hogy részegen lerókázod a főnök lábát, azt még neked áll feljebb, miután szájonvágtad...
nagyon sokan használják ezt a fajta emelőt, nem csodálom a pályamotorosoknál nekem azt mondták, hogy az elejét meg kell majd furkálnom, mert kicsi lesz simán feltudtam rakni minden akadály nélkül az elejét. Emelőszemnek meg megteszi 2 tizes csavar is
legyen?leléphetünk valahova de jéger kilőve az tutti
cégen belül vagyok,csak áthelyeztek egy főnöktől távolabbi helyre .gondolták szivatásból egy olyan helyre tesznek ahol egyedül vagyok egész nap.én jártam megint jól meg lehet kapok fegyelmit. .ami 6 havi 10%os bérmegvonással jár .
Gyors váltás.
nem hangzik rosszul ,buli is lesz ?
akkor bakker nagyon jó dolgod lett, mikor jössz felénk? főzök valami finomat, evinek pénteken lesz a szülinapja,ha van kedved gyere le,kimegyünk korizni,hamár motorozni nem lehet
ma találkoztam idén először a nagyfőnökkel,mondom neki boldog uj évet. azt mondja: magának is,és hozzátette:bár magának ugy sem lesz jó .mondom MIVAN ,egyből idegbajos lettem,oszt leoltottam ,délutánra már másik helyen dolgoztam ,de itt még több időm van aludni,meg netezni .
jól kibaszott velem . .
Nekem is ,pont ilyen van.
Kb.!
na meséjjé mivót
most gyüttem hza . kész vagyok,majdnem kirugattam magamat . :-) ., .
mizu szabi nem melózól?
akkor még azon látható a föld négy sarka is .
Ezen még nem,mert ez az Úr 1482.évében rajzoltatott Mátyás udvarában!
miből is gondolod more
Megjöttek a motoremelőim
ilyenek heee
Látom unatkozol csaje
1izom csoporton kívűl mindenem elsatnyúlna.