postával együtt volt 19000ft. ha párban veszed úgy olcsóbb+ha nem postai utánvéttel kéred, hanem előre fizetsz, az még úgy is jobb nekem így volt 19, sokan használják ezt az emelőt......még házon belül is
nagyon sokan használják ezt a fajta emelőt, nem csodálom a pályamotorosoknál nekem azt mondták, hogy az elejét meg kell majd furkálnom, mert kicsi lesz simán feltudtam rakni minden akadály nélkül az elejét. Emelőszemnek meg megteszi 2 tizes csavar is
cégen belül vagyok,csak áthelyeztek egy főnöktől távolabbi helyre .gondolták szivatásból egy olyan helyre tesznek ahol egyedül vagyok egész nap.én jártam megint jól meg lehet kapok fegyelmit. .ami 6 havi 10%os bérmegvonással jár .
akkor bakker nagyon jó dolgod lett, mikor jössz felénk? főzök valami finomat, evinek pénteken lesz a szülinapja,ha van kedved gyere le,kimegyünk korizni,hamár motorozni nem lehet
ma találkoztam idén először a nagyfőnökkel,mondom neki boldog uj évet. azt mondja: magának is,és hozzátette:bár magának ugy sem lesz jó .mondom MIVAN ,egyből idegbajos lettem,oszt leoltottam ,délutánra már másik helyen dolgoztam ,de itt még több időm van aludni,meg netezni .
jól kibaszott velem . .
jól kibaszott velem . .
ilyenek heee