Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nemsoká lerobogok uram .
De a tőtőt is elviheted.
Tehetnél pár vidit a munkásságodról, oktató célzattal.
A Te géped azé másképpen viselkedik.
Asszem te is kockáznál a bálnával Hringen...
Dógozom a műhelyben, gyere bátran.
Hozd, me én hétvége felé tudok csak menni, addig szabadidő hasznos eltöltése van.
kissé kockásan kanyarodik a fiu .nyomorék de nagyon kevés videó van 12esről pályán .
Fúúú vazze! Sok szánalmas videót láttam már de ez viszi a prímet.
szeva báttya mit csinálsz? vihetem az akksim tőteni?leviszem,otthagyon,értemegyek,ugy jó lenne neked? .
Hali!
Azt a kawás játékot csak PS2-re tudom lehúzni.
hát ezt én is lenyomtam mán párszor xboxon .jóféle,de vigyázzál mert ettől leszel agressziv,és jön a veszedelem . .
12es pályázik.
ticcsen nekem olyan tesa ha játék, akkor az ilyet szeressük az utolsó motoros játékom talán a motogp2004 volt
hé kisöcsi . . EZ a játék megvan néked ?
nesze neked Nürburgring , tele van minden szarral,kombi,meg subaru,meg ilyenek.már csak lakókocsi hiányzik .sok a feltartó elem . 12es nürburgringen. . de a nyár végén mehetünk .
boncteremben láttam, hogy Fro is azért vágja a témát fasza hringes videói vannak
möglehet ,a nagyapám mondotta,h az oroszokkal vigyázni kell,főleg mert mindent elvisznek .
na én közben gyüjtögetem a youtuberól azokat a 12es videókat amikor pályán mennek ,a drag az unalmas.
12 onboard race. .
akkor ez volt az a geci, amelyik bedarált 2 hete
Mekkora jó ez a pálya , .
inkább motorozzá és ne csináljad a gyülöletet,mert jön a veszedelem. .
há mi van itten fajgyűlölet?
Most épp nem!
, , . maga megint ivott .
Ha te tudnád,hogy itt mennyi kukkoló van . ?Én bátran bevállalom magam mert gyenge szellemi kvalitássomra már gyerekkoromban rávilágítottak így tudom hányas a kabát(60as Suómy).Viszont aki 12 tulaj és ezt olvassa ,hát azzal sincs minden rendben,ilyen gépet közútra? Viszont jó hír ,sztem aki ezt a Sportmotort utcára engedélyezte az vagy nálunk is zoknibb . vagy rohadtul korrupt és gazdag .Hát ami 1sebességben túllépi a Magyarországon elérhető (közúton)max sebességet .Úgy,hogy Szamesz ,nyugodtan vállald be Bráder .Csak ez ne szóljon rólunk sosem http://www.youtube.com/watch?v...
Köszi(itt az összes gép szép),nagyon ritkán jövök fel,inkább csak kukkolok:):)