nesze neked Nürburgring , tele van minden szarral,kombi,meg subaru,meg ilyenek.már csak lakókocsi hiányzik .sok a feltartó elem . 12es nürburgringen. . de a nyár végén mehetünk .
möglehet ,a nagyapám mondotta,h az oroszokkal vigyázni kell,főleg mert mindent elvisznek .
na én közben gyüjtögetem a youtuberól azokat a 12es videókat amikor pályán mennek ,a drag az unalmas. 12 onboard race. .
Ha te tudnád,hogy itt mennyi kukkoló van . ?Én bátran bevállalom magam mert gyenge szellemi kvalitássomra már gyerekkoromban rávilágítottak így tudom hányas a kabát(60as Suómy).Viszont aki 12 tulaj és ezt olvassa ,hát azzal sincs minden rendben,ilyen gépet közútra? Viszont jó hír ,sztem aki ezt a Sportmotort utcára engedélyezte az vagy nálunk is zoknibb . vagy rohadtul korrupt és gazdag .Hát ami 1sebességben túllépi a Magyarországon elérhető (közúton)max sebességet .Úgy,hogy Szamesz ,nyugodtan vállald be Bráder .Csak ez ne szóljon rólunk sosem http://www.youtube.com/watch?v...
A Te géped azé másképpen viselkedik.
Hozd, me én hétvége felé tudok csak menni, addig szabadidő hasznos eltöltése van.
Azt a kawás játékot csak PS2-re tudom lehúzni.
12es pályázik.
Résztrekk onbórd .
na én közben gyüjtögetem a youtuberól azokat a 12es videókat amikor pályán mennek ,a drag az unalmas.
12 onboard race. .