És még vissza is igényelheted az önkormányzatnak fizetett teljesítményadót (mivel luxusadót fizetsz). mondjuk 420-asnál nagyobbat nem érdemes venni, mert az 500-asra már 2,5 szeres luxusadót, 560-asra meg már 3 szorosat kell fizetni. mondjuk vannak kedvezmények:
ha 3 pulyát nevelsz, csak 50%-ot kell pengetni, meg amit már írtam, hogy a törvény (2009. évi LXXVII. tv.) 35. § alapján a tárgyévben fizetendő gépjárműadót vissza lehet igényelni.
A kötelezője bizosítótól függően évi (!) 16000-22000 Ft,teljesítmény alapú adó a kora miatt nem vészes,luxus adó a teljesítményadó 2X.
Tehát nem akkora teher mint azt sokan gondolják,annyi mint kb egy új közepes-kis autóé (corsa-astra vagy ilyesmi),de egy ilyenben tényleg úgy érezheted magad mint Jockey a Dallasból,mikor megy az olajvállalkozók báljába.
igen nekem is több kollégám lerakta a cigit, ettöl a kezeéstöl, én is amint kapok fizut elmegyek, addig meg kibirom valahogy. a siker garantált, a kollégáim közül mindössze 2 szokot vissza, abbol az egyik eksön bratyója
Hi!Egy munkatársam volt egy ugynevezett kezelésen győrbe,a feleségével,egyszeri alkalom volt,azóta se cigizik egyikük sem.ennek má lassan 1 éve.A srác még akkor se gyujt rá azóta,ha iszik,pedig ez kömüvesékné nagy divat.
,ne aggód báttya az első nap az nehéz ,a második még nehezebb ,ha nagyon rá akarsz gyujtani akkor egyél meg egy vizes csikket,vagy szagolj mélyeket egy vizes hamuzóba ,a siker garantált . .én már azt is utálom aki a dohányosokat nem utálja . a dohányos ember kisebbség .
ha 3 pulyát nevelsz, csak 50%-ot kell pengetni, meg amit már írtam, hogy a törvény (2009. évi LXXVII. tv.) 35. § alapján a tárgyévben fizetendő gépjárműadót vissza lehet igényelni.
Tehát nem akkora teher mint azt sokan gondolják,annyi mint kb egy új közepes-kis autóé (corsa-astra vagy ilyesmi),de egy ilyenben tényleg úgy érezheted magad mint Jockey a Dallasból,mikor megy az olajvállalkozók báljába.
Teve papa, nagyon helyes úton jársz meg Action, Te is!
Nem feladni
Drukkolok nektek