Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. jó reggelt maga nem dolgozik ,vagy igy év elején minek .
szöllő mi az a zenéd ami a fankedlihez hasonlít ? anno 2-3 hete linkelted. keresem mint állat de nem találom :( üzenőfalon volt anno
10 perc?! Akkor gyorsan alá kell majd rottyantani a halnak
Ha szósz , max 10perc aztán ott vok .
lesz fincsi házi csak legyen addigra szép idő
Majd márc-ápr ban .De csak ha van halászlé.
maradt még ahonnan ez jött jöhetöl
Indulok . .
Muszáj volt egy kis reaktorvizet innom, mert nagyon bepörögtem
Mi van Vitya ,24órás késésben vagy ?Ja persze Paks
Pesten ez a himnuszunk meg ez
te álllat . .
És még vissza is igényelheted az önkormányzatnak fizetett teljesítményadót (mivel luxusadót fizetsz). mondjuk 420-asnál nagyobbat nem érdemes venni, mert az 500-asra már 2,5 szeres luxusadót, 560-asra meg már 3 szorosat kell fizetni. mondjuk vannak kedvezmények:
ha 3 pulyát nevelsz, csak 50%-ot kell pengetni, meg amit már írtam, hogy a törvény (2009. évi LXXVII. tv.) 35. § alapján a tárgyévben fizetendő gépjárműadót vissza lehet igényelni.
A kötelezője bizosítótól függően évi (!) 16000-22000 Ft,teljesítmény alapú adó a kora miatt nem vészes,luxus adó a teljesítményadó 2X.
Tehát nem akkora teher mint azt sokan gondolják,annyi mint kb egy új közepes-kis autóé (corsa-astra vagy ilyesmi),de egy ilyenben tényleg úgy érezheted magad mint Jockey a Dallasból,mikor megy az olajvállalkozók báljába.
Boldog Új Évet!
BUÉK Mindenkinek!
cigi helyett az új évre
BUÉK-os jó reggelt Mindenkinek!
Teve papa, nagyon helyes úton jársz meg Action, Te is!
Nem feladni
Drukkolok nektek
Köszi,én egyenlőre mondogatom magamnak,h Én vagyok az erősebb,és eddig bevált .
igen nekem is több kollégám lerakta a cigit, ettöl a kezeéstöl, én is amint kapok fizut elmegyek, addig meg kibirom valahogy. a siker garantált, a kollégáim közül mindössze 2 szokot vissza, abbol az egyik eksön bratyója
Ha kell esetleg tudok telefonszámot adni!
Hi!Egy munkatársam volt egy ugynevezett kezelésen győrbe,a feleségével,egyszeri alkalom volt,azóta se cigizik egyikük sem.ennek má lassan 1 éve.A srác még akkor se gyujt rá azóta,ha iszik,pedig ez kömüvesékné nagy divat.
Thank's Bro! . Ez a kocsi akkora király .csak ebben a buzi országban fenntartani . a luxus adó erre mennyi lehet . ?.
,ne aggód báttya az első nap az nehéz ,a második még nehezebb ,ha nagyon rá akarsz gyujtani akkor egyél meg egy vizes csikket,vagy szagolj mélyeket egy vizes hamuzóba ,a siker garantált . .én már azt is utálom aki a dohányosokat nem utálja . a dohányos ember kisebbség .