Szeva apa figyi küldj már képeket amik tavaj készültek jöhet az összes, nekem van több mint 900 db csinálok egy válogatást .. zenével aztán feldobom ide Szereplök .. Lacika, Dömpi, Action, Taki, Vitya, Bird, ..stb ..stb na meg Te akik ott voltak a talikon ELNÉZÉST DE NEM MINDENKIT soroltam fel a képeken sokan vannak sokféleképpen Szóval jöhetnek a képek...
Örülök,hogy segíthettem . . . . . . . . . . . .Persze,hogy+vannak a lánckerekek a szerelőmnél Azzal pukkantki alattam a blokk
. .soha vissza nem teszem tavaszi talinkra majd viszem .
Terheléssi és sebességi index ?Csak parasztban tudom Hát 1ben meggurítom 50-60 nál vissza engedem a gázt majd hírtelen rácsapom a tüzet holtponton fen tartva 2majd 3as aminek a vége felé 180körül le ereszkedik az első kerék kissé füstöl +berázza a elejét főleg ha nem párhuzamos az első kerék a hátsóval ,na de erre van a korm-teló .
A 2000-2002-ig 18/46, szerintem az újabbakon sem változtattak. Ezen az oldalon meg tudod nézni, hogy a különböző méretű lánckerekekkel és gumikkal milyen változásokat lehet elérni, befér-e egyáltalán, meg ilyesmik...
Szia Vitya!
Azt nem kell levenni mert szopás visszarakni sztem.
Nem vettem le csak nem látszott a képen
Ne b@sztasd a fejidomot
Csak baráti jótanács, tök felesleges levenni
Az idomok, az más. nagyon csúnya ha olajcserénél nem szépen illesztik őket vissza
Főleg a mi évjáratainknál
Hencs te letudtad szedni a fejidomot? Én nem férek hozzá a visszapillantó lenti csavarjához egyébként nekem kb 3 óra volt a visszaszerelés abból fél óra a hátsó ülés zárja, meg fél óra anyázás
Szeva Teve!
nem tudom milyen videó, de megnézném
az összerakásról meg csak annyit, hogy tegnap délelőtt nagymosás volt nálam
ŐŐŐ már csak össze kell rakni
szerintem menni fog
Én tőle sztam venni már2-3 éve,korrekt és +bízható a srác.Ja és Bridgestón Slick Race 190/645 ös a gumi,Szintén Bridgestón Bt-002 mintára vágva.Haveroknak is én szerzem be és nem panaszkodnak.Hátsó max=1500km, első dupláját bírja közúton.Elég vékonyfalú ,lekönyített szerkezetű+ ugye nem gyári vágott gumi ezért utasmotoroztatása csak rövid távra ajánlom .Viszont ez hidegen is tapad(már a hogy mi döntünk).De aztat tudnod kell ha balesetezel bár lehet a másik fél a hibás de biztosítója kiszúrja,hogy nem szabványos utcai gumát használsz és +szopat6 .De mondom csak Bridgestón amit írtam többiről nem tók így írni.'1szer mondjuk volt új Conti sport Attack fent az se szar persze nem1 slick de nincs már nagy különbség köztük(utcán) viszont szabályos.ja igen és ő az http://www.kepesmotor.hu/slick...
Igazábol ez az uszás nem hülyeség szerintem, viszont a gyirás mellet csak lájtiban, mert az eltunyult szervezet kap egy erős nyomást hirtelen akkor abbol komoly bajok is lehetnek. de fokozatosan , igen komoly eredményeket lehet elérni.
Apppa te vágott slickből milyet használsz? milyen keveréket? ,most akarok venni egy párat,de fogalmam sincs,h milyen lenne jó ,azt tudom,h tapadósat akarok,és nem érdekel,ha havonta kell cserélni .megköszönném ha megosztanád tapasztalataidat bölcs nagy mester ,és jobbulást .
. .soha vissza nem teszem tavaszi talinkra majd viszem .
Azt nem kell levenni mert szopás visszarakni sztem.
Nem vettem le csak nem látszott a képen
Ne b@sztasd a fejidomot
Csak baráti jótanács, tök felesleges levenni
Az idomok, az más. nagyon csúnya ha olajcserénél nem szépen illesztik őket vissza
Főleg a mi évjáratainknál
nem tudom milyen videó, de megnézném
az összerakásról meg csak annyit, hogy tegnap délelőtt nagymosás volt nálam
ŐŐŐ már csak össze kell rakni
szerintem menni fog