Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megmondom öszintén hogy nem akartam eladni amikor beszéltünk rola annó , akkor eksön kérdezte mennyiért válnék meg töle, az ára azóta sem változott 20 darab ezres, olcsobban nem érdemes elpasszolni, az ujára táskával majdnem az 5szöröse volt
Hello!

Valóban, még nem találkoztunk, de kijelenthetem, hogy tökéletes a paripa, nem ez lenne az oka a cserének. Sajnos 2 évente jön a kényszer, hogy másikra váltsak, de idén szeretném ezt elkerülni. :-)

Ennek jó eszköze lenne mondjuk a tankbőr, ha eladod magában.
Elképzelés?
D
Okéj! Mail ment amúgy...
akkor az olcsóbbat szeretném .de akkor az világitson,zenéljen,meg legyen benne levegőmentes olaj . .
Igen, van... callollak...
ahham hivj majd fel meloból és megdumcsi jogsid van ugyi?
20 font...
na a lényeg,h kell fekete legyen a saválló,és a króm fitting között mennyi az árrés?
Felét kb... A másikat meg hozzáképzelem, én mit rizsáznék...
de gizda vagy ,fejből nyomod . .
Szia, igen, még megvagyok...
Igazából érdekelne. Telón megdumáljuk?
Én fejben fordítottam, de így sem rossz....
leforditottam,ez lett belőle:
Mindegyik készletet ellátják precíziós konstruált végszerelvényekkel, amiket igényeltek a biciklidért. Ez új rézből készült mosógépeket és szépen kupolás bendzsóreteszeket tartalmaz. Neked van egy Chrome-ra vagy a Stainless Steel végszerelvényekre eső választásod. A Chrome a legmagasabb minőség és nagy érték. Válassz egy CHROME-OT vagy a STAINLESS készletet a biciklidnek szóló listáról éppen. Minden biciklikészlet TUV és DOT standardként helyeselt és van egy élettartam-garanciája. Illett a legjobb, fitt Venhillhez .
tehát akkor krómos bendzsócsavar kell nekem is .
rossz az aki rosszra gondol .
rendben ,miután beszereltem ,és mentem vele ezer km-et,h megbizonyosodjak,h jó-e,na majd akkor odaadom . .
küldj a mail-emre egy bankszámla számot .bár hétfőtől hamarabb nem tudok utalni. .
mi a gondod a 12essel hogy cserén gondolkozol, szerintem nem szebb a zizi, és nem is jobb semmivel max hogy fiatalabb, de szerintem , bár nem láttam és hallotam a gépőedet élőben, de ugygondolom hogy olyan borzasztó sok hibája nincs a 12esednek,
1Szaksziér?
Szia!

A tankbőr magában is érdekel, majd legfeljebb szerzek táskát hozzá máshol.
Amennyiben eladó, kérlek ide írjál és lebeszéljük a részleteket: doman.attila@waberers.com

Üdv,
Domi
cső oszi te még élsz? majd kérdezni szeretnék valamit, ha érdekel plussz munka beugróba éjjelre akkor hivj, helyben van.
13e ?
Cső domi mester, ha a tankbörröl van szó akko anno igen velem beszéltél, de nekem sajna a budaörsi yamaha szalon elkeverte a hozzá való táskát és most széttárják a kezüket, a gyári blokktaró csavar is eltünt meg az alatta levő nagy átmenőcsavar is. Az hogy amikor az akkut kiszerelték tölteni szinte minden csavart beleszaggatakk az már csak hab volt a tortán, de amikor beinditották elösször a gépet, és a kis hülyegyerek szerelő elkezdte hidegen huzgálni m,ajdnem nyakon basztam még szerencse hogy ott voltam, akkor meg is mondtam hogy nem indithatják nélkülem többé
Each kit is supplied with precision engineered end fittings required for your bike. This includes new copper washers and beautifully domed banjo bolts. You have a choice of Chrome or Stainless Steel end fittings. The Chrome is the highest quality and great value. Just choose a CHROME or STAINLESS kit from the list for your bike. Every bike kit is TUV and DOT approved as standard and has a life time guarantee. Fit the best, fit Venhill

Szóval adják hozzá a fittinget, meg csavart, meg alátétet is....
és mennyit kell adjak összesen?
Igen, mindig úgy kell külföldön. Pl az ebay-en is...
előre fizetsz? .