Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bírnátok mi?
Apppa Ő legyen az edzőtársad. .
ezért már megéri kondiba járni
Te Amerikát jelölik már valamilyen formában azon a térképen?
Jó reggelt Nagyninjások
Megvan!
Pentele- híd.
Nem az ezeréves térképemet kellett volna néznem,hanem a netet.
Tehát van híd Dunaújvárosnál?!
Nem tudtam,nem vagyok képben!(Régi a térképem)
Ha minden igaz hétvégén mennék,de még nem 100 %!
nem beszólni,mert korán reggel ritkán ugrál a megfagyott kecske .
Jó reggelt.
TE csak NO.13 lehecc.
Na ki a No.1 .
Minek komponállni ?(amúgy nem jár már )Pár kilométer és fasza kanyarok a hídig +utána is Kunszentig .Szoktam berepülni ezt a szakaszt .mikorra tervezed? átkisérlek .
Helló!
Lenne hozzád egy kérdésem!
Kunszentmiklósra mennék,és az érdekelne,hogy száraz lábbal át tudok-e kelni a városotoknál a Dunán,avagy hogy jár-e a komp még ilyenkor?
szebbet olyan vagyok az izomláztól mint a Mikrobi
egyébbként azért a nagy bálnát is lehet döntögetni , csak be kell állitgatni a futómüvet ahhogy eksönnél elkezdtük megültettük az elejét. a sulyát megszokod akkor azért lehet borogatni rendesen, persze nem ugy mint a haccázasok, de jobban mint amit a vidin láttam
szép jóestét az uraknak
Boldog újévet emberek! Sejj de ségen jártam már errefelé... Január elsején úgy megfáztam basszátokmeg, hogy tegnapig ki se kelhettem az ágyból. Találtam lassítórelét az indexhez, a hónap közepén fog megérkezni valószínűleg. Állítólag gyári helyére csak simán be kell illeszteni és kész. Majd szólok ha van valami fejlemény vele.
Na igen, a 600-asok úgy mentek el mellettem pályán, h csak lestem... Na igen, én sem vagyok a miller típus. Szóval nem lesz 5 fajta gumim...
nem ,kiterited a földre és ráhajtasz . .
Oszt kinek van? Még gumimelegítőre talán futná de ahhoz emelő is kell. Azt meg a hátamra kötöm vagy mi?
na én nem akarok egy könnyebb géppel versenybe szállni ,de utcán nehogy megharapjon Moby Dick .az hogy nem voltam,az nem jelenti azt h nem leszek .bár én csóró munkásparaszt vagyok,nincsen pénzem gumimelegitőre . .
Uccán...de nem voltál még pályán...amúgy nekem is Corsa III lesz fent... Csak 180-asban, h jobban tudjak kanyarodni....
Hát én sem vagyok egy nagy szám (Persze ZX-10R az más moci) de embert még nem láttam aki méltóbb lenne az egyeneskirály címre. Kb .4:42-ig tart a harci kedve. Nem a motorral van itt a baj láttam én már szépen menni bustá, ZX-12R-t, de még Pan Europat is. Ez a figura totál nincs képben. Videók az adatlapomon.
te csak ne higgyed azt ,mert a 190/55 supercorsa majd kanyarodik helyettem,és 3fokban kijártam a gumit a széléig . .