Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El-Qrtam eztet akartam! .
Eksönnek natisztelettel . http://www.youtube.com/watch?v...
cső, nem muszály a fékmunkahenger most az én 10esemen van és a sárga ugyanolyan jól fog a sima kawa fékmunkahengerekkel is mint a radiálissal, ha van külömbség azt nem nagyon lehet észrevenni.
ugye ugye eksön barátom azért a 320as picivel jobban megfogja, jobb lessz vele stopizni. :)
nekem is egyre jobban megy már
Viccesz amit anyám babeta-ja szét tépett, az még évekig jó volt nekem, csak a nagy használatban szét ette a rozsda.
de drága ,bár a tiédre még jó lenne évekig,mert attól az erőtől amit kapna,inkább összemenne . .
Már régen ki kellett volna dobni, viszem flexet azonnal vágjuk lefele
27000km van a gépemben . most akkor dobjam ki a jó gyári láncot,mert már sok van benne? , .
szólj és segitek betolni ,mikor gyüssz mert az indexeidet levinném akkó .
Itt meg a versenytechnikás fékcső előre 11500? Azért über...
Nekem 10000 lett volna a kuplung csövem, máshol 15-17e lett volna
A fékre mondtak 18-20 körül.
És elkérnek érte 25-öt...
Csak le ugrom beröffenteni kicsit.
Egyébként merem ajánlani a http://www.x-bike.hu/hirek.php ott ők gyártják, látod amit veszel, préselik, nyomáspróbázzák is, meg is várhatod, be is szerelik, olcsó is. is is is is ........
Ahozz kell a radiális főfékmunkahenger is nemde?
igen egy(4) 10mm-es gyürüt csináltatok hozzá ,a Teve féle Cbren már bizonyitott ,na ha azt a hatást elérem akkor elégedett leszek .
És kiemeled a féknyerget egy magasabb adaptergyűrűvel?
mivel mész ? ?a 9essel?
Ma megyek motorozni! Estefelé, hívlak oszt össze beszélünk.
lemehetek ?
Én kicsit csalódtam a ferrodoba, de sokaknak meg bejött. Próba cseresznye. Mi van má Action13, egyedű ke pályinkáznom ?
na ja az a fék a mi gépünk ára .én dobok rá 320as tárcsát és akkor jobb lesz,bár a gyári is fog,de nem sportosan ,de Én sportosan vezetek ,és sokat lesz a levegőbe a gépem segge,meg az eleje is .
Csak az a bajom ezekkel, h kissebb felületen fogja a tárcsát...
Miért nem csináltak radiKálisat 6 dugattyúsban?
Vagyis csináltak, még 8-asat is. Ott feszít a GR Turbós Busáján...
ez Kawasaki ezen radikális van ,a haver K4esével nézegettük össze,és majdnem ugyan az a fék ,de a Kawára jobbat tettek,mert nehezebb .