Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez szar de majd a Balcsivizében +beszéljük.
Ha már téma, akkor ittenhun is hasonló volt a helyzet amióta nincs fater azóta van "öröm-bódottá" ha ő lenne, nem lenne se zx12, se motor, se semmi
Én ebből kettőt veszek! Egyet alkatrésznek!
Eladom a házat meg veszek fel egy pár milla hitelt!
Sima ügy!
BUÉK!
Hát ja. .
akkor egy cipőben járunk,sajnos ,de hiába a mult kibaszottul nem érdekel.De ha ezt hallgatom,eszembe jut.
Remélem mindenkinek olyan éve lesz jövőre,mint amilyet nagyravágyás nélkül szeretne ,nekem már az is elég,ha nem kerülök kórházba,és nem kellesz senkit látogatnom sem .
Be vagy B@szva,én 7 évesen? a részeg apám elől menekültem +boldogu anyám sajnos nem tudott+védeni mert melózott váltóban.jó val idősebb tesóim +sz@rtak rám.Így az utca nevelt! Így lettünk mi ,elátkozott nemzedék. (sajna igaz) Így inkább mobilizmÓ. örökmozgó lettem nem állok +sohasem.
akkor itt van ez a te idődből,ez sose megy ki a divatból ,ti is igy ugráltatok akkoriban , .
Na ez a valami!
Én ma már a cigipénzből tankoltam!
Akkó irány a Tuzséri Tisza!ott óccsó!
Ez má nemaktuális.Mer 20óra munka 4óra pihenés viszlát MSZMP.
még csak 2 hete? ,azt hittem,h régebben sikerült eldobni ,kitartás ha tovább emelik az adókat ugyse lesz rá pénz .
2hete nix Priluki: Hát Szar de ez 1!
háá persze h ótómata ,nincs egy lejem sem,ami pénzem van azt is be kéne fizetni,ugyhogy egy darabig én csak nagy levegőt veszek , .de nem gáz,mert a cigit már letettem .
Appa te meddig cigiztél? és nem furcsa cigi nélkül piálni ?
Boldog Új Ahogy Tudsz
Kabbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Gyere fiam.Ma még ennyit ki ad az autómata.
na má megint RETRO est van , , , ,
meg kéne vennem ezt.
Jó vanna Sztek bohóckodni (míg élek,várnak úgy is a messzeségek)
köszönjük Emese :eztet+in el cúrtad.
a gecije meg leszedi a hirdetést mire kirakom