hahaha dohánnyozz is ezerrel csaje mert neked is le KELL raknod a cigit. Öcsöm milessz itt ha mend2-en idegbetegek leszünk, szerintem vegyünk 1 1 pár boxkesztüt
Szia báttya ,hát közelebb nem volt mozi , .
ezen a benzináremelésem én ki sem akadok ,volt már több is,lesz még több is .meg én amikor a tankokok nem érdekel,h mennyi,minden cseppje megéri mert cserébe lehet vizszintesen zuhanni . a cigit én is letettem ,két napja idegbeteg is vagyok . .
, nem kell sírni ,akinek ilyen gépre telik az tankolni is tudja .még örüljünk,h csak 40ezer a teljesitményadó ,és a luxusadó ránk nem vonatkozik ,de ne legyünk optimisták ,majd kitalálnak még ezt-azt ezek a drága vezetőink . .
Üdv Henrik bácsi, hogy telnek az ünnepek , a kicsi jól van? Az én lánykám is T-bányán telel nálunk, nagyon hiányzott már. jó neked hogy havi 4 5 tank megy csak el nekem ha járkálok akkor 10-15 tank is kimegy csak a bejárásra, plussz az a4 5 tank ami a szabadidöbe megy el igy már kicsit gázosabb a közlekedés, most jön az hogy szépen a nagy bálnával betartom a kresszt igy kompenzálni tudom majd a fogyasztással, csakhát tudod Öngysága menne , nehéz megálni hogy ne cibáljaqm neki.
Jó reggelt emberek!
Hát Teve igazad van, nem is kicsit.
20 litykós tank 20Ft-al számolva nyaranta mikor 5-6 tank fogy el nálam havonta durván az kb. 2000-2500Ft plusz!
emelkedik a jövedéki adó, basszák meg mindig tudják mit kell emelni amit nem tud az ember nélkülözni arra mennek rá a f@ssszopók. rohadt egy ország ez, tegnapelött hazajött egy barátom angliából, azt mondta most már semmi sem drágább kint mint itthon, vett egy C5öst itteni ár töredékéért, és esze ágában sincsen ide visszaköltözni, azt mondja hogy ott tud tervezni elöre, adozott jövedelme van és a csajával együtt havonta minimum 250 ezernyi fontot el tud tenni. MINIMUM. na ennyit az országunkról.
Jelen tegnap még elhoztam kútról egy kanna carrerra 95-öst......szép kis drágulás lesz basszameg lehet nem lesz itten se airbrush, se gumifüst, se Street 900+Top
Ja mer ez jó dallamos nyugtató zene mi? Hogy lehet ilyen ocsmondékot meghalgatni
Én ha motorozom a motorom hangját halgatom mert az élvezetes zene. Mondjuk úgy szól, hogy mást nem is igen hallanék...
érzed már a nikotin áldott hatását?
ezen a benzináremelésem én ki sem akadok ,volt már több is,lesz még több is .meg én amikor a tankokok nem érdekel,h mennyi,minden cseppje megéri mert cserébe lehet vizszintesen zuhanni . a cigit én is letettem ,két napja idegbeteg is vagyok . .
Ha eltévedek , valakit hívok
Csá
Bocsika, de én nem sírok csak azt mondtam, hogy ezt az évi 20-25 rugót, amit elveszítünk - fordíthatnánk esetleg az éves biztire például.
Jól vagyunk, köszönjük.
Pihengetünk meg kajálunk nagyokat, főleg, hogy még mindíg nem cigizek!...Azóta sem, viszont hízok mint egy disznó
Hát Teve igazad van, nem is kicsit.
20 litykós tank 20Ft-al számolva nyaranta mikor 5-6 tank fogy el nálam havonta durván az kb. 2000-2500Ft plusz!
Gratulálok Magyarország!
Én ha motorozom a motorom hangját halgatom mert az élvezetes zene. Mondjuk úgy szól, hogy mást nem is igen hallanék...