Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akicio 13 figyelj, ha ronda miert erdekel az ara? Egyebkent meg olyan mint a csokito...

180 Forint...

Miert nem veszele egy vegdobot ra? Palyazni akarsz? ha feldobsz ra rendszer akkor osszekell lovetned a rendszert + powercommander is javalott
es akkor megint csak koltesz......
ez a megafon nagyon ronda ,de érdekelne az ára .
nyilvánosan megmondod,vagy e-mailben érdeklődjek?
Nem is nagyon van hozza rendszer ahol nezegettem, esetleg vegdobok Yoshimura, Muzzy.

Akra rendszer arat nem mondom mert az kiverne nalad a biztositekot..
Acel Muzzys 4:1-be van kint San Franciscoba "yoooarasitva" ha erdekel de nem rovid dobos a rendszer hanem megaphone style...
00-05-s modellig
akkor sima titánt , ?
Full-Titant biztos nem ...
kisiparit neki , . valami olcsóbb full titán rendszert tudsz ajánlani a jueszéből?direkt nem írok márkát. .
szebbet jobbat motorostársak, nagynehezen hazajutottunk, az egész napom eluszott, no meg eksöné is, kb@szott hideg van kint motorozás kilőve egy időre
Acél vagy titán RS-3-at akarsz? Vagy?
nem ,ez a kékcsibe a maggitól .
ez a legjobb megoldás a vírusok ellen ,amelyik ezt az eljárást is túléli az már megérdemli ,és a csirke hús is omlós lesz .
Az melyik magi kocka?
szép színe lehet.akár bele is hugyozhatsz....

de azé előtte megkóstolnám egy pohárkával
velem? absinth-ból főzöm a húslevest .
Ezek szerint nem végzett veled az alkohol mérgezés.
még élek .
az enyémet is le kéne vetkőztetni,de majd a szerelőre bízom,én meg csak skubizok majd
én meg most bontottam le a motort, jövő hétvégén körbetisztogatom, akksi kiszedve, jöhet a téli álom
csak szállingózik,meg ilyesmi...de látszata van...koripályára van fagyva minden
csumidaaa ottan kint már esik a hav?
aszittem nehezebb gumit füstöltetni és kibaszott hideg van már motoron
Nins bajom a téllel, csak még nem hangolódtam rá
ez a TÉÉÉÉÉL