Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ez a punnyadás mostanában?
majd küldöm akkor a szerelőt,oszt megnézi,amit kell
Na Mókuska most olvastalak vissza Akkor nálad rendelem a szerelést(ha úgyis olcsóbb) De nem kell szerelőoverál, mert nálam a garázsban meleg van, egy lovaglócsizma, pont kellőképen öltöztet...
1. Hol van innen mindenki?
Sosem voltam még Pestön tiltakozni, azt meghagyom az érdekképviseleteknek. Éppenséggel ha már tiltakoznom kellene, akkor csak a nyál árának felfelé ívelése ellen emelnék hangot. Mással nincs bajom.
Nem kellett volna annyit inni...
A tankbőrt én is tervezem rá, könnyebb enne feldobni rá a tanktáskát. Bár én egy kicsit sajnálnám a kawa feliratot eltakarni.
ennél jobb nem kell szerintem 12esre, nem a gagyik közül való, nekem ujjonan került fel a gépre, 140ezerért, az enyémre azért kellet ilyen mert a tankbőrt ilyen stabi mellet lehet csak feltenni. Jó vétel volt kapom is az ivet eksöntől hogy miattam csuszott le róla.
Hát nem ?+ugye a ZSENI útja magányos! . . . . . . . . . . . .
Ne is mondd, én is dolgozok. Aztán reggel mentem haza... Ott a vaterán. Van még az embernek sztem...
Tetszenek ezek a tiltakozó motoros felvonulások Pesten .15el végig mennek a városon bizt fizetni kell a benzint-telj adó-autópálya díj(nekik folyik be) stb rohadtul beszarik a kormány közben látják a millkós gépeket a csóringer tiltakozó motorosok alatt akik néha több száz ezer ft os ruhákat hordanak!Valószinűleg meg siratják a motorosokat,hogy pld szegény ZX-10 tulaj csökkentsük már a terheit. Úgy hogy én maradok az az 1edül száguldozó donor jelölt aki 12éve is vagyok. UFF(vagy Muff?)
Ne is mondd . most meg megyek éjszakára 7i .akkor vennem kell egy relét .
Az enyém nem tuningolt, meg szeretem is a felvonulásokat.
Helló!
Vége a bulinak?
Igen, jó a simához is...
Én az idén is gurultam ilyesmin egyszer, de az elég gyors felvonulás volt,és csak véletlenül csöppentem bele. Jövőre sirokra tervezem a felvonulásban való részvételt, de akkor viszont megszabadulok a kipufogódobomtól arra a köre... Nameg ha lenne mondjuk klubtalálkozó valemelyik motorostalálkozón, akkor gondolom azért nektek is lenne kedvetek egyben megmutatni a gépeket. Nyem?
Ja motoros felvonulás 30al Kizárt,hogy én ilyenben részt vegyek!
Elküldtem.
Jó lesz ez Atyám,Isten áldja a nagy ZX-12 Istent. Mádám? . ?
Nem vagyok olyan, hogy a drága pénzért feltuningolt motorommal 3 kilométeres sebességgel közlekedjek sok idióta között. ezt sem én sem a motorom nem komálja.
,szeva az ledeshez való indexrelé,jó a sima izzós indexhez is?
azt megköszönném ,küldd már el az e.mail cimemre . ott van az adatlapomon.Meg telefonszámát is ha van.köszi előre is

.
Na basszus, bocsesz. Igazságszerint csak a szerelék kellett volna, mert gátlót tudtak volna hozni nkem állítólag ebayről újat olcsón. De csak egyben volt eladó. Viszont a gyereknek van még pár alkatrésze zx12-höz. Fém fékcső, kipufogó...stb. Ha kell, odaadhatom az e-mail címét.
Nekem sem volt eddig, de minden motoromra kötöttem...