Na Mókuska most olvastalak vissza Akkor nálad rendelem a szerelést(ha úgyis olcsóbb) De nem kell szerelőoverál, mert nálam a garázsban meleg van, egy lovaglócsizma, pont kellőképen öltöztet...
Sosem voltam még Pestön tiltakozni, azt meghagyom az érdekképviseleteknek. Éppenséggel ha már tiltakoznom kellene, akkor csak a nyál árának felfelé ívelése ellen emelnék hangot. Mással nincs bajom.
ennél jobb nem kell szerintem 12esre, nem a gagyik közül való, nekem ujjonan került fel a gépre, 140ezerért, az enyémre azért kellet ilyen mert a tankbőrt ilyen stabi mellet lehet csak feltenni. Jó vétel volt kapom is az ivet eksöntől hogy miattam csuszott le róla.
Tetszenek ezek a tiltakozó motoros felvonulások Pesten .15el végig mennek a városon bizt fizetni kell a benzint-telj adó-autópálya díj(nekik folyik be) stb rohadtul beszarik a kormány közben látják a millkós gépeket a csóringer tiltakozó motorosok alatt akik néha több száz ezer ft os ruhákat hordanak!Valószinűleg meg siratják a motorosokat,hogy pld szegény ZX-10 tulaj csökkentsük már a terheit. Úgy hogy én maradok az az 1edül száguldozó donor jelölt aki 12éve is vagyok. UFF(vagy Muff?)
Én az idén is gurultam ilyesmin egyszer, de az elég gyors felvonulás volt,és csak véletlenül csöppentem bele. Jövőre sirokra tervezem a felvonulásban való részvételt, de akkor viszont megszabadulok a kipufogódobomtól arra a köre... Nameg ha lenne mondjuk klubtalálkozó valemelyik motorostalálkozón, akkor gondolom azért nektek is lenne kedvetek egyben megmutatni a gépeket. Nyem?
Nem vagyok olyan, hogy a drága pénzért feltuningolt motorommal 3 kilométeres sebességgel közlekedjek sok idióta között. ezt sem én sem a motorom nem komálja.
Na basszus, bocsesz. Igazságszerint csak a szerelék kellett volna, mert gátlót tudtak volna hozni nkem állítólag ebayről újat olcsón. De csak egyben volt eladó. Viszont a gyereknek van még pár alkatrésze zx12-höz. Fém fékcső, kipufogó...stb. Ha kell, odaadhatom az e-mail címét.
Vége a bulinak?
Igen, jó a simához is...
.