Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajjj, neked segítek, mert küldtél nekem képet régen...
Várj, letöltöm, aztán meglesem neked.
Please!
Szervízkönyvben benne van...
Hello!

Tudja valaki, hogy hol van a relé?
Egyik ismerősöm forgalmazza, kipróbálom először ezt.
D
Na igen, én ezért sem szeretek tartozni...
Ok, én reggel 6tól délután 2ig itt vagyok melóban...
üdv, Hála az égenek a héten pénz áll a házhoz, tudom hogy csusztam önhibámon kivül, csak azért nem jó reklám ez nekem nyilt fórumon. szerdán dolgozom, mert betegállományba vagyok, csütörtökön szaladjunk össze.
Khmmm...jéé megint fizetés van...
Pedig a relét kihúzod meg visszadugod és kész...
na ez lessz durva ha felkerül a gépsárkányra. , márpedig ugy tünik felkerül,
Teve ezt hallgasd ,ne a megasztáros szaros szarokat .
romantikus nóta csak erős idegzetüeknek , .
első .
Hello!
Nos, a konkrétumok: hátul marad a 21 watt, az első ledesre az van írva, hogy 0,5 watt. Kérdés: milyen ellenállást vegyek? Van olyan, aki a 6,8/25watt, van, aki a 7,5/20-ra szavaz. Tanácstalan vagyok.
A szakértők mit mondanak? - a relét nem buzerálnám...
Előre is köszönöm.
D
na nem beszólni öreg ,az én dobom igen is fasza,mert eredeti józsimura koppintás ,és szeretem a hangját .az embereidet meg jó kocsival küldjed,sok fuxxal a nyakukban,h legyen mit eladnom,mert kell a pénz rendszerre .
Eksöndob=Magyaország. . . .Részesedésemért mennek majd az embereim
van egy fasza végdobom már,és azt összehozhatnám a rendszerrel is akár ,és igen a pc is meglesz tavaszra .
köszi, szándékomban áll, ledobni rola, mert fing a hangja, és sok idő után rájöttem hiába megy jobban a gyárival egy 12es szoljon is mert az a dolga
innen rendeltem a dobot
181 forintos $-ral számoltunk, így 76000 ft lesz.
Én erre szavaznék Kicsi pézért(viszonylag)jó dolog mennyi is 500UsD?Viszont tényleg köll reá kiegészítők.Szval 250 300 ba benne lesz,de ha van guba. Bird nek is Muzzy van jól is szól+szíp is. De én ha vennék azt a Micron rendszert venném +amit itt árulnak .Én má csak gumi +a benzinre kőtök öreg vagyok és csóró .Mert én vagyok a Pitbull .------t.rr.er . . .
Szép a motorod nagyon. De ha a most rajta levo dobot nem tavolitod el rola akkor keresztes haborut inditok ellened!
Tajekoztataskeppen egy Osztrak krapeknak hoztam most ZX 12-re RS-3 acelt dobozban 87.000.-Ft Ugyanez Titan kivitelben 98.000.-Ft
10 nap alatt van Mo-n...
Az én végdob problémám szerintem megoldodni látszik, ha nem viszik el megy fel rá az IXIL eXtreme, félelmetesen szól, a cbr-en is nagyon komoly volt a hangja de a 12essen jájjjjjjj, Eksönnel probáltuk rá az ővére is meg az enyémre is hát nem pitlák a hangja.
uuuuu ilyet akartam rá sokáig de aztán letettem róla
stainless