üdv, Hála az égenek a héten pénz áll a házhoz, tudom hogy csusztam önhibámon kivül, csak azért nem jó reklám ez nekem nyilt fórumon. szerdán dolgozom, mert betegállományba vagyok, csütörtökön szaladjunk össze.
Hello!
Nos, a konkrétumok: hátul marad a 21 watt, az első ledesre az van írva, hogy 0,5 watt. Kérdés: milyen ellenállást vegyek? Van olyan, aki a 6,8/25watt, van, aki a 7,5/20-ra szavaz. Tanácstalan vagyok.
A szakértők mit mondanak? - a relét nem buzerálnám...
Előre is köszönöm.
D
na nem beszólni öreg ,az én dobom igen is fasza,mert eredeti józsimura koppintás ,és szeretem a hangját .az embereidet meg jó kocsival küldjed,sok fuxxal a nyakukban,h legyen mit eladnom,mert kell a pénz rendszerre .
Én erre szavaznék Kicsi pézért(viszonylag)jó dolog mennyi is 500UsD?Viszont tényleg köll reá kiegészítők.Szval 250 300 ba benne lesz,de ha van guba. Bird nek is Muzzy van jól is szól+szíp is. De én ha vennék azt a Micron rendszert venném +amit itt árulnak .Én má csak gumi +a benzinre kőtök öreg vagyok és csóró .Mert én vagyok a Pitbull .------t.rr.er . . .
Tajekoztataskeppen egy Osztrak krapeknak hoztam most ZX 12-re RS-3 acelt dobozban 87.000.-Ft Ugyanez Titan kivitelben 98.000.-Ft
10 nap alatt van Mo-n...
Az én végdob problémám szerintem megoldodni látszik, ha nem viszik el megy fel rá az IXIL eXtreme, félelmetesen szól, a cbr-en is nagyon komoly volt a hangja de a 12essen jájjjjjjj, Eksönnel probáltuk rá az ővére is meg az enyémre is hát nem pitlák a hangja.
Várj, letöltöm, aztán meglesem neked.