milyen fél pont teee ,hát ne fürgyé le ,még iszogatok tovább,van még egy tálca sör egy tálca sütivel,meg jéger,meg pezsgő két üveg.ez mind el fog fogyni.Nem kell a pontod,ebbe a korrupt társaságba nem akarok bekerülni ,te is csak vetted a tagságidat,mert bizonyitékod nincs . .na lóéjszakát .
Tudod mit Eksön?
Én meg bevettem azt a gyógyszeremet amit egy percel a lefekvésem előtt szoktam bevenni...
Na csá Pihend ki a sörjeidet, úgy látom kellőképen hülye vagy már töllük, majd Jimynek megy az sms, hogy fél pontot jóváírhat a leckekönyvedben...
na lehet,h elhiszem mert a multor megálltam az ut mellett csövelni,és 9 stucc szállt rá,mert azt hitték,h kerités ,de szar is nekem , tegnap a lánhidról pisiltem,és nem is az,h hideg volt a víz,de kurva kavicsos a duna alja .
hiába ,itt a nagyfaszuak klubbjában még csak ipari tanuló vagy 24 az a belépő méret ,az enyémnek a feje 15 .ja és csak az csak a sugara .
nekünk azé van ekkora motorunk,mer a 9esről leérne kanyarban a bré .
Engem is érdekelne majd a ruhás okosság, póló, pulóver!
Köszi!
Haza megyek szét csapok köztetek! Ígyá csak mi is azt tesszük!
Én meg bevettem azt a gyógyszeremet amit egy percel a lefekvésem előtt szoktam bevenni...
Na csá Pihend ki a sörjeidet, úgy látom kellőképen hülye vagy már töllük, majd Jimynek megy az sms, hogy fél pontot jóváírhat a leckekönyvedben...
nekünk azé van ekkora motorunk,mer a 9esről leérne kanyarban a bré .
Akár 10 varjú is elfér rajta...