Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre szoktam motorozni ,megnyugtat.
ebben élsz . lánckerék , .
Akkor zenéljünk http://www.youtube.com/watch?v... volume!
meg a 4dik is . .
Te lettél a 2. is!
itt van már élet .
No.1 .
Bárdi!
Engem is érdekelne majd a ruhás okosság, póló, pulóver!
Köszi!
most ment el ZIL testvéred. Miujsi? megvette az IXIL eXtreme kipufogót a Sárára, felgumiztam a zx10et meg 40 papir
persze...én meg nyomom magamba az adrenalint...
alszik mindeni ,én szedek itt egyedül heineken cseppet . .
tudtam ,h nem birsz ki egy hetet nélkülünk . .
Na mi a rák van kicsit nem figyelek má marakodtok?
Haza megyek szét csapok köztetek! Ígyá csak mi is azt tesszük!
milyen fél pont teee ,hát ne fürgyé le ,még iszogatok tovább,van még egy tálca sör egy tálca sütivel,meg jéger,meg pezsgő két üveg.ez mind el fog fogyni.Nem kell a pontod,ebbe a korrupt társaságba nem akarok bekerülni ,te is csak vetted a tagságidat,mert bizonyitékod nincs . .na lóéjszakát .
Tudod mit Eksön?
Én meg bevettem azt a gyógyszeremet amit egy percel a lefekvésem előtt szoktam bevenni...
Na csá Pihend ki a sörjeidet, úgy látom kellőképen hülye vagy már töllük, majd Jimynek megy az sms, hogy fél pontot jóváírhat a leckekönyvedben...
na lehet,h elhiszem mert a multor megálltam az ut mellett csövelni,és 9 stucc szállt rá,mert azt hitték,h kerités ,de szar is nekem , tegnap a lánhidról pisiltem,és nem is az,h hideg volt a víz,de kurva kavicsos a duna alja .
Nem a többi kövérre hízott sumós varjú...
nem, ezért hívnak 3lábú istennek .
persze a többi is sovány vékony,féllábú félig repülő varnyúú .
Eksün ez a méret nem gagyi Ezért hívnak f@szfejnek...?
Na jóvan mókus, kicsit nagyítottam az utolsó varjú csak féllábbal...
hiába ,itt a nagyfaszuak klubbjában még csak ipari tanuló vagy 24 az a belépő méret ,az enyémnek a feje 15 .ja és csak az csak a sugara .
nekünk azé van ekkora motorunk,mer a 9esről leérne kanyarban a bré .
mááá megin megy a reklám
Pedig te még nem is láttad az én távolságomat... Persze, hogy jól "áll." A hasfalamtól a hegyéig 24 cm-er...
Akár 10 varjú is elfér rajta...
nemrégen ,képet nem adok .és a távolság nem gond ,például neked is jól áll a távolság .