A cseszneki szerpentinnel csak az a baj,hogy miota ujra aszfaltozták,elszaporodtak a rend éber őrei is.De ettöl függetlenül,ha összejön ez a tura,én is szivesen csatlakoznék hozzátok.
Én is délután rá ijesztettem a város lakókra, kicsit +mozgattam a Bestiát .Más a kawa cuccoktól +szabadultam de azért 1kipuff rendszert+tartottam.Jövőre applikáltatokrá valami dobot(nagyobbat)persze a kataliz most rajta marad.Martin lapon van 1dob 12esenen ami tetszik.Eloxált jól mondom?Na akkor igaz halkabb lesz ,de ki egyensúlyozottabb,most olyan rakoncátlan mint1 betimsózott seggű mezei nyúl .talán-talán akkor megy a keró is rendesen (1-2km minimum).
igen apppa ,és remélem más zenét tervezel a videónkkkkkk alá . más: elég durvát jöttem hazfele én is ,10fok alatt 2Xjobban megy a motorom .szereti a szörny hideg levegőt ,be kell álíttatni .
Gézám,Akkor a tesódat üdvözlöm,kameráját kölcsönzöm. Év elején kéne motrozni 1ütt.Bakony az Gút .Részleteket+dumájuk itt. Kerózni+nem én tók a legjobban , én csak szeretek.
Szőllő testvér te nem hiányozhatsz a videóról,
hiszen te tudsz a legjobban kerekezni és ezt
még nem kaptam lencsevégre!
Be kellene szerezni még egy kamerát, így
egyszerre venném elölről és hátulról az
eseményeket, amiket aztán faszán össze lehet
vágni! Basszus, elkérem a tesómtól, most jutott csak
eszembe, hogy neki is van.
Jövőre über qrva jó film készül remélem!
Az uccsó kép Csornán készült!
Gyakran járok arra.
Ott laksz?
Év elején bemelegítésnek oké!
Új kamera motorra szerelése mikéntjének gondolata
folyamatban.....
:))))
hiszen te tudsz a legjobban kerekezni és ezt
még nem kaptam lencsevégre!
Be kellene szerezni még egy kamerát, így
egyszerre venném elölről és hátulról az
eseményeket, amiket aztán faszán össze lehet
vágni! Basszus, elkérem a tesómtól, most jutott csak
eszembe, hogy neki is van.
Jövőre über qrva jó film készül remélem!