Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Te teve ez engem is érdekel, már régóta meg akarom nézni.
nem kel félteni az öreget jahama ereggyél már .
vitya azok a hátlapok plazmásak?
kimegyünk nyáron Man TT pályabejárásra, nincs olyan nagyon messze de baszottul ki akarok menni.
tetszetősek
huuuu a rotti féle tizenkettes
figyeld a csáveszt vaze, hogy visszahozta. majdnem
Na erröl bezséltem madarason, valami hasonlót láttam én is Zsir, ha meglessz a másik blokkom, megpiszkáljuk madarasra.
WIFI
nagynehezen összehoztuk
olvass visszább,te teve .honnan van neted? .
jó reggelt, Te eksön ugye nem megint valami ezres géppel álmodtál, mit akarsz már megint?
gondolom,h nem kapós,mert nem egyszerű mostanában semmit eladni árak a föld alatt,pénze senkinek,és még a bankok sem nagyon adnak hitelt. De aki pont busát akar és ezt meglátja,tuti beleszeret.Látszik,h nem kevés munka és pénz van benne ,bár azt sem fogják megfizetni .nekem nagyon bejön ,bár nem szeretem a szuzikat.
És egy könnyebb,kisebb,kezesebb ezres lesz helyette .
Valami ezresben gondolkodom. Nehogy azt hidd, hogy annyira kapós lenne, mondjuk nem nagyon erőltetem az eladást.
annyiért szerintem simán elviszik tavasszal ,meg is mutatom egy-két cimbimnek hátha .
És mi lesz helyette? .
1,8 a gyári cuccokkal együtt.. Kerekek, telók, villahidak, meg a hátulja
szia A jó motoros nem fázik(két feles után),csak észleli a hideget .én tegnap éjszaka mentem meg lehet,h ma éjszaka is fogok .
Na jó napokat!
Akkor jó ha jobbnak érzed ...bár a nyomaték jobb mint a hang szerintem. Lényeg, hogy neked mindkettőből van most elég, úgytűnik
Az enyémet is megjárattam ma kicsit De jó is volt hallani a gyári cső búgását kicsit Pedig nem mentem gyorsan meg aztán messzire sem de akkor is, MOTOROZTAM kicsit
Persze nem én voltam az egyedüli eszement ma , találkoztam egy kis csapattal a városban(gsxf, faser,meg még két nemtommi).
A lényeg, hogy mindenki mikulás sapkában nyomta
Nagyon kemény volt
jó azért biztos lehet hallani valamennyire,meg én is nagy szót hallok ,de menet közben sisakban semmi hangja nem hallom,h mennyivel megyek .
Na erről megkérdezem a közelben lakókat.
szia apuka ,nem tettem semmi rosszat,csak a sportdobhoz való saját hangtompitó véget,vagy sípot,vagy mifenét egy kis átalakitás után beletettük(köszi Jimmy,a technikai hátteret ),és jó lett,közel van a tökéleteshez ,csak nem lehet jól hallani,bár a gyáritól hangosabb .
Szia, mennyi lenne a gép ára ?
és miért adod el,hiszen szép egyedi gép .
,ejj de jól néztél ki rajta ,látszik,h a cuzuki szalonban nincsenek nagy fali tükrök .
nyem nyem