Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez így jött össze... megláttam, fall in love,és kellett... :)
De a köv lehet, h kawa lesz...
Még nem tudom, de most arra van a legnagyobb esély
ha az lenne ki is törölném a forgalmival a ....... .
Mé, hát nem suzuki?
én még nem láttam niggert zöld,vagy kék metálszemcsékkel megspékelve,ugyhogy kikérem magamnak,h az én motorom nigger,mert nem az,mert egy varjú. ,mondjuk tegnapi eset után nem lep meg semmi.Tevénél vagyok:-jön egy pali,néz-mondja hogy ninja-szép,és a végén megkérdezi,h EZ SZUZUKI? ,inkább az anyámat szidta volna .
Lehet motorrasszizmus. Viszont ahogy rávillantottunk mi már ma, itt többségben vannak a fekák. Úgyhogy nekünk lehet.
tudom,de egy furulyával mit bohóckodjon .de hagyjuk,mert ez már motorasszizmus .
A jahamásak túl komolyak , egy havernak van, hát nem bohóckodik annyit mint mi a kawáwa
Tudód ....
mék video?
Szia .többet kéne pestiesen motorozni,és ugy elverted volna,h miután hazaért volna feladta volna a hirdetést rá .városban csak 1.2.3,és a fordulat ne legyen 4000alatt .nekem bevált,bár ezek a 600ló feletti dobozok szoktak meglepetést okozni,de legalább nem uncsi annyira ,azért végsebességre nem állnék egy pár mellé oda .
Hááát.... teve köszi a vidit . Asszem, ez a kawasaki fertőzés lehet.
Jó reggelt .Szia Atya ,most látom ,h milyen csinos motoroslánykát hoztál a topcunkba és egy Sex Action idézet van az egyik képe alatt .mutass be neki,és tuti,h nem fog dzsahamára ülni .
más: Teve bazd meg megyek én is motorozni!megyek a saját istenhegyi pályámra . . . . .gyere és megint kikapsz kanyarban. .
Én most ki nem megyek! Valszeg megféztam tegnap, de akár infulenza is lehet Nameg vizes is az út.
Eddig ezzel tanult. Most R6-ra vágyik, de próbáljuk már meg rábeszélni legalább a 636-ra!
Azt tudom, hogy melegebb mint a bőr. Egyik hawerom alias OLCI egyszer azt mondta: Tök mindegy milyen ruhát veszel fel (mindkét fajta van neki) A bőrruhában segg meg fasz szagod lesz, a cordiban meg oroszlán.
Ezt természetesen nyárra értette. Amit én vettem, tele van lyuggatva. Alig lehet rá mondani, hogy cordura.
nálunk is kimerészkedtek páran-ide hallom hogy kicsit jobban kenik a kelleténél..
üdv. kib.szott jó idő van kint kicsit fuj a szél, ugy döntöttem a fájós lábam ellenére nyugatnak veszem az irányt, estig vissza sem jövök. aki akar tartson velem.
mindíg volt annyi eszem hogy soha ne vegyek fel cordurát.mások rossz tapasztalatából merítkezem.
Tapasztalatból írod?
Szia Szandra!

Miért nem Kawával nyomod?
csak nem ég bele a bőrödbe mint a gyertya
Próbáltam Spidiből bőrt, de túl nehéznek találtam
és olyan, mintha búvárruhában lettem volna.
A cordura kényelmes, szellős, full protektoros.
Ha meg elesek, a bőr sem véd meg jobban, ha
leszakad a fejem.
Király ez a kééééééééééééééép !