én még nem láttam niggert zöld,vagy kék metálszemcsékkel megspékelve,ugyhogy kikérem magamnak,h az én motorom nigger,mert nem az,mert egy varjú. ,mondjuk tegnapi eset után nem lep meg semmi.Tevénél vagyok:-jön egy pali,néz-mondja hogy ninja-szép,és a végén megkérdezi,h EZ SZUZUKI? ,inkább az anyámat szidta volna .
Szia .többet kéne pestiesen motorozni,és ugy elverted volna,h miután hazaért volna feladta volna a hirdetést rá .városban csak 1.2.3,és a fordulat ne legyen 4000alatt .nekem bevált,bár ezek a 600ló feletti dobozok szoktak meglepetést okozni,de legalább nem uncsi annyira ,azért végsebességre nem állnék egy pár mellé oda .
Jó reggelt .Szia Atya ,most látom ,h milyen csinos motoroslánykát hoztál a topcunkba és egy Sex Action idézet van az egyik képe alatt .mutass be neki,és tuti,h nem fog dzsahamára ülni .
más: Teve bazd meg megyek én is motorozni!megyek a saját istenhegyi pályámra . . . . .gyere és megint kikapsz kanyarban. .
Azt tudom, hogy melegebb mint a bőr. Egyik hawerom alias OLCI egyszer azt mondta: Tök mindegy milyen ruhát veszel fel (mindkét fajta van neki) A bőrruhában segg meg fasz szagod lesz, a cordiban meg oroszlán.
Ezt természetesen nyárra értette. Amit én vettem, tele van lyuggatva. Alig lehet rá mondani, hogy cordura.
üdv. kib.szott jó idő van kint kicsit fuj a szél, ugy döntöttem a fájós lábam ellenére nyugatnak veszem az irányt, estig vissza sem jövök. aki akar tartson velem.
Próbáltam Spidiből bőrt, de túl nehéznek találtam
és olyan, mintha búvárruhában lettem volna.
A cordura kényelmes, szellős, full protektoros.
Ha meg elesek, a bőr sem véd meg jobban, ha
leszakad a fejem.
De a köv lehet, h kawa lesz...
Még nem tudom, de most arra van a legnagyobb esély