Bird b@zki az a rendszám Király amúgy nem alszom hanem borozom,tegnap du Egerben voltam így nem tértem haza üres kézzel hát most+bór kóóstolót tartok !. Az orrom lassan kezd 1újkrumpliéra hasonlítani .Az autód sem rossz de ahol annak vége én még min 1váltok(a te bestiáddal +2) Amúgy ilyen pld Golf gti stb szoktak a lámpánál kóóstóólgatni én mindig benne vagyok a buliba csak 4-5 mp oszt csak apró pöttyök a visszapillantómban .A Marcipánnal is jöttünk haza 1hete a kawa napról és bele futottunk a nagy körúton 1új gixxeresbe kerózott akkó én is gyorsult akkó én is persze azért búcsúzásként +mostam.Mondjuk lightosan volt öltözve olyankor én is vissza fogottab vagyok(mint pld ma is). Lacházára +elkisérünk (úgyis tartozom a Busás cimbidnek 1gyorsulással)a vesztes fizeti az ebédet!Korrekt?
Küld át a fotókat,oszt max 72 órán belül alszanak .Más:Hát a nyakam nyúljon meg,he? Más ne is mert, mán így is akkora mint 1Francia kenyér-bukósisakkal! aaalszotok?
Szöllő Papa!Hogy a nyakad nyúljon meg. Sajna bizti nincs de a barmok Premier plane-ban mosolyognak a kamerába.
Elmebetegek. De asszem megoldom. Mindegy . Veletek mizu? Szeptemberben ha nem találkozunk akkor el is adom a vasat oszt veszek simsont mert azok legalább mindig látják egymást.
tudom sajna de a futó pesten van. ugyhogy azért el kellene jönni nekem nem feltétlenül kellene a dobozos van futó, viszont a 600as blokkot nem tudom motorral felhozni, bár tervbe volt hogy a hátam mögé felszerelem a segédvázra de szerintem nem lenne szerencsés ha megindulna a segge
egyébként neked nincsen dobozos verdád vagy vonohorgos, besegithetnél nekem persze ha van időd a 600as blokkját kellene elhoznom debrecenből. meg a sárga ördögbe egy vezérlánc cserét eszközölni, bár annak jobban örülnék ha valaki itt bevállalná, a fasznak sincs kedve 500 kn-ert utaztatni egy vezérláncseréhez. és egy zx10 et hoznék fel a kis gsxr-emmel együtt. csak ha nem okoz gondot egy szép vasárnapi kocsitura a kaját benyát füvet piát én állom
szép napot, engem sosem zavart a borus nyári időjárás annakis van fillingje jó ruhában, és hát azért annyira nem vészes a helyzet legalábbis bp és tbánya között nagyot lehet jönni, mint ahhogyan a reggeli fél órás bejövetel is igazolja és hát az esőt megusztam szárazon.
Egykerékbajnokbetonozó . . . . . . . . . . . Takibának:Ma az idő szomorú,motrom lenne homorú! Így Ma asszem kertészkedés+gyúrás játszik .Mert má lassan nem bírom +emelni a Bestiámat.
Hej egykerékbajnokbetonozó Megoldom én egyedül is a dolgokat, de jó ha vagytok
Marcipán! A Zizi lassan kész, a ZXR750RR meg überbrutál lett. Télen lefényezzük Scott Russel replikára és nyáron nagyon bitang lesz. Tibivel beindítottuk a múlt héten és merevedésem lett. Nagyon durva a gép. A pályán tutter állat lesz
Cs.dzsordzso! Baromi kevesen voltak, és nem voltam elragadtatva pár dologtól. De én az örök morgó kategória vagyok. Jövőre meg nem tom mi lesz. Gondolkozom, hogy hagyni kellene a picsába az egészet. Egy szezon alatt tuning nélkül is több százezer Ft-ot tolok bele és ez a 7 év alatt durva milliós értéket jelent. És mit kapsz a végén? Egy kupát. Nem éri meg. Tudom, hogy ebből nem lehet megélni, de egy kupa az édes kevés. Szóval pöcs kivan. Viszont szeretem és állat jó dolog a versenyzés.
Jah a nagy 1-es nekem is tecc
Szia Bird!
Grat a 2. helyezéshez, amúgy nagyon erős volt a mezőny. Az utolsó képen a 'kopoltyú' a vason egy nagy 1-est formál és az nagyon tetszik! Kár, hogy nem találkoztunk, de jövőre is lesz nyár és ahogy Téged ismerlek ott leszel, ahol a versenyek!
Szasztok.
Holnap tuti nem tudok menni mert éjjel feltörték a csehómat. Lehet szükségem lesz izmos motorosokra
Legalább volt miért júrni. Majd késöbb leszek. Csááááááá
Na lökök nektek egy képet, ha ezt látjátok a visszapillantóban, akkor húzodjatok le, mert jövök!
Elmebetegek. De asszem megoldom. Mindegy . Veletek mizu? Szeptemberben ha nem találkozunk akkor el is adom a vasat oszt veszek simsont mert azok legalább mindig látják egymást.
Marcipán! A Zizi lassan kész, a ZXR750RR meg überbrutál lett. Télen lefényezzük Scott Russel replikára és nyáron nagyon bitang lesz. Tibivel beindítottuk a múlt héten és merevedésem lett. Nagyon durva a gép. A pályán tutter állat lesz
Cs.dzsordzso! Baromi kevesen voltak, és nem voltam elragadtatva pár dologtól. De én az örök morgó kategória vagyok. Jövőre meg nem tom mi lesz. Gondolkozom, hogy hagyni kellene a picsába az egészet. Egy szezon alatt tuning nélkül is több százezer Ft-ot tolok bele és ez a 7 év alatt durva milliós értéket jelent. És mit kapsz a végén? Egy kupát. Nem éri meg. Tudom, hogy ebből nem lehet megélni, de egy kupa az édes kevés. Szóval pöcs kivan. Viszont szeretem és állat jó dolog a versenyzés.
Jah a nagy 1-es nekem is tecc
Grat a 2. helyezéshez, amúgy nagyon erős volt a mezőny. Az utolsó képen a 'kopoltyú' a vason egy nagy 1-est formál és az nagyon tetszik! Kár, hogy nem találkoztunk, de jövőre is lesz nyár és ahogy Téged ismerlek ott leszel, ahol a versenyek!
Holnap tuti nem tudok menni mert éjjel feltörték a csehómat. Lehet szükségem lesz izmos motorosokra
Legalább volt miért júrni. Majd késöbb leszek. Csááááááá