Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halló! Holnap mi lészen a program?
Én itten és te?.ja most kb éppen utazol.
hol vagyok
Szevasz Bird Mester :Hát távollétünkre tényleg nincs mentség,de tudtuk ,hogy a szitut+tudod oldani ezüst érmedhez+gratulálok . Szombaton nem jössz velünk gurulászni jöhetsz az 1.1-es zizivel én meg jól+sétáltatnám a zxr-t. De úgy tudom lessz nem soká Lacházán még Rajtod oda sztem elmék.
Szegasztok!
Hát drága híveim nem láttam senkit Kunmadarason
Sajna csak a 2-ik helyet sikerült elhoznom, de lökök nektek pár képet, hogy lássátok a szép kis zöldség szárnyalását!
megbeszéltük,hóban verhetetlen vagyok
az adatlapomon megtalálod papa, beszélgethetünk ha cserebere is érdekel. este tudok emailozni, vagy msn. üdv
Szia Szöllő!
Ma pestre jössz?...tudod Dömpi! Már besz vele!
1kilóötven :váz-villák-kerekek stb-2003-as forgalmi+tözskönyv +van .Micron rendszerre gyüjtök! Adományokat is elfogadok! küld emilemre telszámod oszt hívlak.
mennyi az annyi a papiros motyóra? lehet hogy boltolhatnánk.
sajna a szombat nem ok 24-be v agyok pesten sorry.
De amikor te jöttél+mostad az utca végén a ZX-7R-t,most már elárulom,hogy derékig kint lógtam ám az ablakból.Olyan szíp 7est azóta sem láttam,bocs de a 10-es +sem közelíti formára .
Régi szép idők! .
Ha 40 pézé ideadod a kormány mahinátort ako megyek érte . .
ako nem rendelem meg eby-en ott is ennyi lenne . . .
Erre emlékszem.Ott ültem az egyik parkban kint a békében az egyik csajommal,te meg ott jöttél.Már sötét volt.Azt néztem ki a rák az.Kurva hideg is volt ha minden igaz.Aztán utána láttalak másnap világosban.Épp nem volt motorom akkor.Lekötöttek a nők.
Én is mindig szezon végén szoktam motort venni.Legelső nagy gép pld-1997.szept 5.gixxer 1127 .Majd mi is nyomunk 1gyorsulási versenyt a nagy hóban.
köszönöm az érdeklődést Szöllő bácsi,pontosan nem tudom,mert még várnom kell a pénzemre(tudod épitőipar,körbetartozás )de hamarosan meglesz a pusztitó. Már látom előre elhozom,és másnap vége a szezonnak na nem baj,télére meglesz,és nézegethetem a szobámban vagy kap egy téligumit meg egy markolatfűtést és menet ejdehülyék
Annyira ott lennék,de a szombat nem jóóóóóóóóóóó!

De nem ez az uccsó mert Almádiban vagy itt nálam party Szeptemberben.
Megjelenés kötelező. A Taki elmondhatja millen a hely. Szerintem neki tetszett
Szeva teve:Motor blokk?Mennyi? Na jó gratulálok a géphez! Bárdi van 1forgalmis vázam komplett futóművel,amit kiló ötvenből +lehet csinyáni Sima Bélabánál.Amúgy +mi a pálya veled? (veletek)Eksön:Mikor lessz+a Bestiád? Szóval szombat 13h kor Siófok hajó állomás ,utolsó közös gurulás talán az idén Esni ?azt nem szoktunk!
Hello.
Fejidom+plexi+lámpa+konzol+tükrök+első sárvédő ára érdekelne!
köszi, roppant egyszerü a válasz áralakul kényelmesebbé teszem, és most még karcmentes. nem szeretném hogy ugy járjon mint a 954 , azóta sem kaptam meg a pénzem.
Eladja bontva...
Nagyon szép,de minek szeded szét?
szép napot mindenkinek, bőviteném a tábort. ráugrottam egy ilyen gépre, hmm fincsi. és már kopasztom is le, a gyári domzat eladó róla, farokidomot beszámitok. arajta levő 21 ponton állitható kormánystabi szintén eladó. elérhetőségeim z adatlapomon. üdv.