Szevasz Bird Mester :Hát távollétünkre tényleg nincs mentség,de tudtuk ,hogy a szitut+tudod oldani ezüst érmedhez+gratulálok . Szombaton nem jössz velünk gurulászni jöhetsz az 1.1-es zizivel én meg jól+sétáltatnám a zxr-t. De úgy tudom lessz nem soká Lacházán még Rajtod oda sztem elmék.
Szegasztok!
Hát drága híveim nem láttam senkit Kunmadarason
Sajna csak a 2-ik helyet sikerült elhoznom, de lökök nektek pár képet, hogy lássátok a szép kis zöldség szárnyalását!
De amikor te jöttél+mostad az utca végén a ZX-7R-t,most már elárulom,hogy derékig kint lógtam ám az ablakból.Olyan szíp 7est azóta sem láttam,bocs de a 10-es +sem közelíti formára .
Erre emlékszem.Ott ültem az egyik parkban kint a békében az egyik csajommal,te meg ott jöttél.Már sötét volt.Azt néztem ki a rák az.Kurva hideg is volt ha minden igaz.Aztán utána láttalak másnap világosban.Épp nem volt motorom akkor.Lekötöttek a nők.
köszönöm az érdeklődést Szöllő bácsi,pontosan nem tudom,mert még várnom kell a pénzemre(tudod épitőipar,körbetartozás )de hamarosan meglesz a pusztitó. Már látom előre elhozom,és másnap vége a szezonnak na nem baj,télére meglesz,és nézegethetem a szobámban vagy kap egy téligumit meg egy markolatfűtést és menet ejdehülyék
Szeva teve:Motor blokk?Mennyi? Na jó gratulálok a géphez! Bárdi van 1forgalmis vázam komplett futóművel,amit kiló ötvenből +lehet csinyáni Sima Bélabánál.Amúgy +mi a pálya veled? (veletek)Eksön:Mikor lessz+a Bestiád? Szóval szombat 13h kor Siófok hajó állomás ,utolsó közös gurulás talán az idén Esni ?azt nem szoktunk!
köszi, roppant egyszerü a válasz áralakul kényelmesebbé teszem, és most még karcmentes. nem szeretném hogy ugy járjon mint a 954 , azóta sem kaptam meg a pénzem.
szép napot mindenkinek, bőviteném a tábort. ráugrottam egy ilyen gépre, hmm fincsi. és már kopasztom is le, a gyári domzat eladó róla, farokidomot beszámitok. arajta levő 21 ponton állitható kormánystabi szintén eladó. elérhetőségeim z adatlapomon. üdv.
Hát drága híveim nem láttam senkit Kunmadarason
Sajna csak a 2-ik helyet sikerült elhoznom, de lökök nektek pár képet, hogy lássátok a szép kis zöldség szárnyalását!
Ma pestre jössz?...tudod Dömpi! Már besz vele!
ako nem rendelem meg eby-en ott is ennyi lenne . . .
De nem ez az uccsó mert Almádiban vagy itt nálam party Szeptemberben.
Megjelenés kötelező. A Taki elmondhatja millen a hely. Szerintem neki tetszett
Fejidom+plexi+lámpa+konzol+tükrök+első sárvédő ára érdekelne!