Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!
Ma reggel kipróbáltam a miskolci gépet,és ha a bank nem fog baszakodni akkor hamarosan pesti gép lesz
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon megy,én nem tom,h mitől de nyomtam egy laza elindulást,mentem vagy 10métert keresztben,meg hagytam vagy 20méter gumit az aszfalton .Ultra brutál, ezzel nem lehet lassan menni.Ha elhozom,onnantól nem tudom,h meddig lesz még jogsim,de sanszos,h nem lesz hosszu életű
Marcipán!Hétfőn rádcsörgök ,valamikor a délután folyamán járok arrafelé!
Mondjuk jövő hét végén ?Legjobb kör időm a Balcsi körül kb 6óra,de minden állomáson és állomás helyen +állok.
Szeva, nem jöttetek a Bagsterért szerintem szeptemberben megyek a Balcsi körül egy karikát ott lehet neked is közelebb lenne
Jó reggelt mindenkinek!Láttom vannak történesek az oldalon ,talán nő a létszámunk?
Helyeshelyes
Vitya,sztem jól választottál! Várlak a közös guruláshoz.Ha +van szólj és le ugrok 1hal lére.
Shopcenter úgy látszik telenyomja az össze fórum topicot......Szöllő megnéztük a szürke zx 12-t itt helyben, teljesen rendben van a gép! csak akksit kell cserélni mert halott volt, bikázni kellett, meg szerintem egy olaj/olajszűrő, légszűrő, gyertya csere is ráférne azt hiszem le is foglalózom amíg el nem viszik az R6-ot
Na mi a faxom,szomszédom Dobermanjáról már sisakot is elneveztek?
Marcipan75:

Ok, hozzál magaddal sok pénzt... azt barátok leszünk..)))
Úgyis jön este még 2db ZX12-es!
Meg van rá faxa fokkijelző is, ha érdekel.....
Szega megyek ma kb 5 után valahogy érek oda kell majd még pár aproság amit néztem nálad a lapodon
Sziasztok, itt egy vas-------12 12 12 12 12 12
Szevasztok Zsiványok!
Megjöttem
Szöllő ha tudsz hivj fel. Nekem nincs rá most tehetségem
Augusztus 27-30 Pusztavacs. GYERTEK!
Kawa nyiltnap pénteken? Jó lenne
Marcipan75:

Pont most akartam kérdezni....
Elraktam neked párat....
Szia Ago, csak holnap tudok menni a felni csíkért. .
párra
Mikor menjünk?
Szia Ago! A weboldalon az emelőszemek darabra vagy párra vonatkoznak?
Minden Kawás topikban a ringre készülnek, NANÁ hogy megyek
Szöllő,

Most azt hiszed valami nagy okosat mondtál?!
Szerinted már nem mértem le jó pár embert?!
Na ok vége a bulinak!Pénteken Kawanap?A Dömpinek +ígértem +amúgy is ,csatlakozol hozzánk?
Na jó evezzünk komolyabb vizekre! Neked má nincs éjszakai magömlésed? .
Na lépek kezd MELEG lenni a helyzet
Rendicsek hozd a pizsit is amit névnapodra vettem