Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁÁÁÁÁ b@z+ nagyon szép .Most ocsudok- csak felfele van ízlésed! Radikális fék+ lófaszpicsa is van benne.
Na ez a jó választás .(én is erre ugranék rá,ha nem lenne a Bestiám!) Gyönyörű!
Itt a kiszemelt áldozat bár lehet,h én leszek áldozat,ha összejön 211ló
Esetleg egy Honasaki-t össze tudnék neked rakni
Köszi ott is voltam már,nincs neki.
Sziasztok! Ha gondoljátok http://www.racsidepo.com/ itt nézegessetek körül, ez egy fasza kis bontó mindig k..vanagy készlettel, lehet náluk érdeklődni cuccokról, zx 12 idomok is szoktak lenni bőven raktáron. Van egy jó bontó még Baján kawákkal meg yamahákkal foglalkoznak, ha gondoljátok holnap úgyis megyek, megkérdem van-e idomzatuk
Szőllő,akkor igy marad,a gyári a DMC-nél nagyon drága,bontottat eddig nem találtam,azért köszi.
F@szomb@, Körmöm-körmöm-körmöm-körmöm-körmöm-körmöm-k
Szamesz:Azok a takaró idomok(tipus 2002-től) hiányosak az én mocimon,mert a +hajlított műanyag fülek hamar+adják magukat (elég gagyi)Így gondoltam rá ,hogy legyártatom karbonból .De eddig még csak az ötlet van +. .
Most lett vége a Tűzvonalban c" kriminológiának Lerágtam a kömöm . vagytok még?
Szöllő köszi a tippet,ha nem sikerál gyári nájlont szerezni oda,elkérném a tel.számát Basinak.
Üdv.
Szóval akkor ki gyártja le nekem a Kawondát?
2-3 naponként mindig csend van
Mííííííííí eeeeeeeeeeeez a cseeeeeeeeeeeeeeeeendddddd?ördögök?
most nem ugrik be,de megnézem
Zsoltinak gyógyulást kivánok!

A skodást meg bassza seggbe 12románcigány,akiknek 12 különböző nemibetegségük van,és csapkodják az arcára a szakanyagot.
Frank Dabin hadnagy vitte ajándékba a kollégának csupasz pisztoj
az valami fejőgép? ?
Most olvastam el az első 18oldalt ebben a fórumban,nagyon fasza,nosztalgiázzatok
A 752-es szopóautomatára is az volt rá írva hogy Honda Hu ez lehet kicsit erő lett
És az lenne a Kawonda ?
Kawa-Honda!Tökéletes PÁROSÍTÁS!
Vagy milyen gumi volt azon
A sárc " Zsolti " velem motorozott, együtt voltunk Brno-ban és még sok helyen kicsit ledöbbentem amikor felhivtak mi történt . .
Megyek hozzá szombaton a korházba . . remélem javulni fog az állapota