Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi nem a bal közép és a képen az első mocis
Jó is volt(addig)míg a cél egyenesre ráfordulóban valami túra enduró mocskosul kikerült lapon fordulva el is gondolkoztam mit keresek én itt amikor a büfében hideg az üdítő ,cél egyenesben mondom má tiszteletből nem előztem+. Hol vok a képen?
Kocsmai jelenet legalább!
Na megtaláltalak az egyik képen
Vannak fent képek . . Dömpit láttam valamelyiken meg én is rajta vagyok . . de te nem vagy egyiken sem lehet nem is voltál
Nekünk igen Másoknak+ . . .
Lime parti . . . ilyen vot. .
Látod a12-es-esek gyó fejek ott voltam, hű b@z+ te hogy mész!
a motor hátsó bakon állt a sityó pedig stabilan a tankon ugy fél órája.csak valaki ugy gondolta hogy közelebbről jobban látja....
Majd legközelebb felteszed úgy, hogy ne essen le.
nono
köszönöm annak a 12 es tulajnak aki visszarakta a leesett bukómat a motorra.
és rohadjon meg az aki lelökte
gondolom,valami kintről behozott honda magyar kawa papirokkal legalább tenne rá a paraszt egy zx10 idomot,és nem lenne ilyen feltünő eldobta valaki a zzr1400est?az már azért nem pályára való,biztos uccai gumi volt rajta,és a kisgazdája nagyot akart mutatni most mutathatja a fényezőnek
Sajnálom,h kimaradok az ilyenekből de menni kell dolgozni,h egyek,rohaggyak meg......kell a pénz a zx12szupertornádóra
Marcipánnal,Dömpi hívó szavára elmentünk a ringre a mai napon és ott vettük észre ezt a kawasaki ruhába öltöztetett 1000es Hondát. De az igazi katasztófa a pályán folyt,volt hogy az első +kezdett kört be sem lehetett fejezni máris bukás volt és ki intés.ki is álltunk a picsába De volt viszont hideg ingyenes ásványvíz és a rendező cég cselekedete is helyes a pálya napozás ügyében.Volt ott fetrengő Zx-6,zzr-1400,stb de nem volt viszont szalagkorlát .
akkor te felfedezted a Honasakit
áá ezek a hondá sok megpróbálnak elvegyülni a nagyok közt..
Na többet telóval sem photographálok.
Marcipán! Köszönöm a felnicsíkot és a vendéglátást! (1. kép)

Sikerült fényképeznem egy CBR 1000 RR Kawasakit (2. kép)

Talán az egyik legtökösebb ZX12 cimboránk (3. kép)
Köszi Szőlő!Most már értem,h miért van mindegyikben kevés km
Ez a állat több gumit eszik mint benzinet
Balaton-túra de jó lenne,de én majd csak később tudok csatlakozni ha összejön idén........
Eksönnek:vágott slick kicsit túlzás utcára, de fog mint a fekete festék1250km hátsó 2500 km első rendelésnél 2db hátsó 1db első kb 30rugó póstázva,nekem bevált . Taki uccsó 2kép gút?Jövő hét szombaton +kerüljük a Balcsit (sztem szezon búcsú),lehet csatlakozni,persze.később töltök fel mai képeket.
Szöllő!A 2 utsó kép,nem durva egy kicsit? Amugy nagyon állat! .
köszönöm! sok motorral mentem már,de ez elsőre függőséget okozott nem is tudok aludni sem abban bízok,h sokáig jó idő lesz még idén
Neked,ill nektek mennyit bír egy hátsó gumi,úgy átlagban?
látom te is felfedezted a12-es titkát . .Aztán sok sikert az ügymenethez és kiváltképp az adrenalin gombóchoz .