Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze-persze,De holnap este fürcsi után átruccanok abba a kis csini 1részesemben ,amit szülcsi napomra vettél. .
Csak tudnám a többiek hol a F@szba tekeregnek .. . . szerintem valahol ingyé van a benzin oszt nem győzik kimotorozni a tankot
Most mi kell már mindenkinek megtudni , hogy már nem vagyunk együtt
" csak aemmi buzulás "
Húúú ezt most virág helyett kapom ?De nem dugunk! ŐŐŐŐŐ fehér van?El hát!Te van 1ötletem Laza csávót (Agót)le kéne mérni a saját fékpadján Előtte kapna :tejet-szilvát-ricinust+füvet(nem olyat!)ki spaniferezzük kap mondjuk 1 Adidast gumi helyett,befullyuk a (nyak)láncát,kicsinykét állítunk a szenzorain, oszt gó. Ja és nincs 6rugó a mérésért,de nincs ám. . Ja és ha nem jók az értékek Pc-kell rendelni a nagy vizen túlról ami kb 4hét addig jó helyen lesz ott ahol van.Hova is kell majd csatlakoztatni a PC-t? . . . . . . . . . . . .Agó.
Én bizos csak du. 5 után tudok menni . .
Fater meghívlak egy felni csíkra elfogadod ? Nagyon állat és nem jön le. . .
Marcipan75:

ok, de elötte szólj oda, hoyg biztos van-e..... meg hoyg én is ott legyek!
Reggel el kell szaladnom egy alkatrészért, aztán azt kiviszem motorral a hringre és után bent leszek....
Hát inkább fizető eszköz.
valami fizető eszköz . . nem ? vagy céltábla ?
ne má van 12 feliratos ménem ezzel kezdted ?
Holnap menek érte. .
Tudod veled nem vitázom .De a "Pina",minek a rövidítése?
marcipan75:

Király... már vártam, hoyg sikerült-e vagy képet vagy valamit...
Asszem van belőle még, de holnap szólj rám! Bár motorozok napközben, de azért hátha elérsz....

Ago
ui: jó lett a fehér?! nem bánod, hoyg rábeszéltelek?!
ui2: képzeld mi lett volna, ha a ZX12-es feliratost látják...
szerintem akkor is Pina és kész . .
Ez ügyben + kérdezd +Bird-et. Ja a Miskolci tényleg fainabb.
Üveg Tigris!
A miskolci sztem durvább,meg olcsóbb is,meg Muzzy-rendszer is van rajta....
háát a negyedmérföldhöz még kéne pár ló,mert még mindig 103kiló vagyok és nem is megyek 100alá sose,mit kezdjek ott a 60 kilós lovasok ellen?
Ja bocsi most vágom csak,hogy ez 1ilyen délutáni mulatós. De Kutya te ismersz,tudod jól ,hogy szoktam közúton motorozni(sajnos). De ha ott vagyok +kereslek benneteket.
ÁÁÁ 1köül?akkó én még festek! 4kor indulok 5re kényelmesen ott vok.
Mehetünk...épp Áronkát fűzöm, sztem ő sem fogja kihagyni ... Egy körül akarok indulni, útközben még a többiek is csatlakoznak pest környékén.
Hát ha nem mék Kunmadárra ,akkó biztos! Mé menjünk 1ütt?
Szia faszi,
pénteken, jössz Ringre ?
Mondom hideg! -rontom-bontom!
Hideg-hideg
Őőőő izé Pina más nem lehet