Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is minimum 4kilóm bánja,de havonta!
Ja sajnos a gazdasági virágvásár,odatett az épitőiparnak,nekem is 4 kilóm bánja
igen a méret én 102kiló és 188magas vagyok,a mai sportbringákat meg 60kilós emberekre tervezik,mert kurva kicsik.....Merre lax?
Hali Urak!
Azt hiszem ezt a gépet vette meg a Teve, mert csak a kép hibás.
És a Teve gépét aki árulta az is ezt a szalont adta meg, ahol meglehet nézni a 12-est. Én is hajaztam arra a gépre.
Minek cuzukit,hát mert azt hittem a mi motorunk ,de nem fértem el rajta 110kg=185cm lelógtam róla:Amúgy Na on jó gép csak az én méretemhez nem volt rajta szélvédelmem még magas plekóval sem .Úgy gondoltam 2gyerek =2motor.Azóta sajna változtak a körülmények .Pályázni+tartottam volna csak hát a guba,mostanság tudod keveset kell csak betonozni .
http://www.hasznaltauto.hu/3026912_kawasaki_zx12r_2006

ja itt a link
Ja érzésre szerintem a gyári is hazabasz

ezt a hirdetést nézzétek meg,tiszta szégyen....a kép
Kipróbáltam,de sz@rrá áztam rajta,mert kb. egy kilóméter után olyan esőbe futottam,hogy bőrig áztam.Akkor 2 ezernél volt benne egy kis torpanás,de aki megvette(a miskolci srác) újra tömette a dobot rajta,mert ki volt égve belőle a gyapot,és állítólag azzal megszűnt az a torpanás.211 ló?ki tudja!Biztos van benne bőven azoktól a cuccoktól.De én nem tudtam megtépni,meg érzésre azt úgysem lehetne megmondani.
mentél is vele? és érezhető volt a plusz lóerő?vagy csak kamu a 211ló?

Minek cuzukit vettél?Pályázni?
Nem szeretem a zukikat,de mentem k4es 1000sel,és azt mondom,h nagyon el van találva.
Hmmm kicsi gyerek,meg két nagyvas?akkor azért betonozhatsz rendesen,gratulálok.Más ha jön a gyerkőc akkor eladja,minden élvezeti cikkét,és kihagy 20évet utánna meg vesz 1 Harley dévidzont a kapuzárási pánik miatt
Ez az!Most már az UZA is beugrott!
Na örülök,h azt mondod,h jó a hétvégén meg is nézem
Köszönöm szépen az infókat
Action12:Ha ezt+veszed,tuti jönni fog a gólya !Jól gondold+. Gyerekcsináló motor,K.rva nagy .Hoppá !nőni fog az örököseid száma .Nekem (ill a páromnak)2 éve jött a kelepelő hát vettem még 1 k7-1000et a kawa mellé mondjuk a kawa épp beteg állományban volt .
Ja szerelő vagyok,nekem a karburátornál megállt az tudomány
de én már többet is bele tettem volna,de hiába,más nem ilyen...
Amugy betonozni én is tudok Épitőiparba nyomom a másodállásomat
- 1 akkor!
Én igen!
Ez a srác tavaly nyáron vette Debrecenből.Én is még akkor,az előző gazdájánál próbáltam ki.Akkor minden téren hibátlan volt a motor,és 24000 km. volt benne.A mostani gazdája,a miskolci srác néhány(2-3)hónap után már árulta,akkor egyszer beszéltem is vele,azt mondta jön a gyerek,azért adja el ilyen gyorsan.Az előző gazdája is azért adta el!
Én csak azért nem vettem meg akkor 1.45-ért akkor,mert nekem a 9-es jobban tetszett.Adott volna még hozzá a srác egy csomó cuccot is abban az árban.
Szóval tavaly az egy hibátlan motor volt,igényes gazdától.A jelenlegi a 3.gazdája,de a km-ek többsége a második gazdájánál került bele.
Ennyit tudok róla!Illetve még a rendszámra is emlékszek,valami 154!
A km sz-tem reális de hát ez ugye tudjuk miről szól.Az ilyen 5-6ezer km-ken én is jót szoktam nevetni .Nem dohányzó -női tulajtól-2évig szalonban állt,pályát sosem látott aztán a Kunmadarasi Dvd+észre veszed a mocidat .Na ja Amúgy+ te vagy a szerelő nem? Én nem osztom az észt(mivel nincs )+nem is értek hozzá.Én csak betonozni tóók .(vagy azt se?)Ja igen a moci Miskolci,már jó ideje árulják.
Ismered a vasat?
Szia!Igen,de még nem láttam élőben....
Lehet átnevezem magam
De a 13-ban lakom,azért az ami.
Lehet a motorra kéne 1.3-as hengersor ZX13 de jól hangzana
Hy!Miskolci a motor?
HIHI,jó kis sztori volt
szerinted a képen látható 12es ami 04,10.havi,nem kevés a 25ezer km?
Mondjuk árulnak 6éveset 8ezer km-mel,ami azé már nevetséges.....

http://www.hasznaltauto.hu/1778394_k
awasaki_zx12r_2003
Idomtalan motor? Király-Mátét itt keresd. lapozz vissza.Tisztelt Action12!
A lófaszpicsa az a
Makulátlan állapot, Muzzy's nyitott rendszer, Pipercross sportlégszűrők, GIpro fokozatkijelző, magyarországi, végig szakszervízben szervízelt,Power Commander is van benne.Hát mi kell még a rengeteg szabálysértéshez?Már sejtem előre,h ez a Motor nem szeret lassan menni........ Nincs valakinek képe 12esről idomok nélkül?
Ennek története van:Van 1kedves régi cimbim,nevet nem írok csak annyit,hogy picinykét talán a kisebbség felé tartozik.De ő olyan aki viszont ÁLLJA a szavát amit mond úgy is lessz, tisztelik is ezért, többek közt én is.Na ez a csávó(lóvés)2003ban vett 1 vacsi új 12est 3650000ft ért- na +is szolták a testvérek,hogy kawasakival nem lessz vajda csak a Mergával.majd 3 év alatt vagy 30ezret balesetmentesen bele is tett,túrázott.Neki volt egy mondása:Ide figyelj testvérem én már csak legközelebb olyan gépet veszek more aminek "radikális" fékje van,mi persze 1másra támaszkodva röhögtünk a haverokkal.Hát így maradt nekem radikális a radiális.
Szia Szőllő radikális