Majd fog. két hét múlva Balaton körüli túra Keszthelyen 1ebédre jók vagytok a Cadilacikával 1'ütt! Pénteken +Kawa nyílt nap kötelező nekem mert ha nem elvesztem Dömpi barátságát ,így +a tükröket+egyebeket fogok veszíteni. Lightosan öregesen nix problém .
Há mé ,mi legyen tán fapuma?Esetleg "Kedilekk"? Lacika kóstógacc?melléd ütök,hanyatt eső he! Na indulok Siófokra ,szakadó esőben na ez ám az optimizmus .
Üdv Csőrikék!
Mik a Hekk innen? no? Lehet én is odaérek kunmedárra de csak a 2. napra akkor kellene nekeem is menni
de Sajna vagy hálistennek a klubom a héten nyit és így nem nagyon lesz időm.
Esetleg vasárnap valaki Csurgó környékén?
Vagy Sármallék?
És ne kezdd Szöllő h te már most csurogsz mert megkerüllek oszt hó valagon rúglak. Heh
Vesd fel az eladónak a témát,hogy közösen bevizsgáltatnátok ott a mocit eredet vizsgájuk is van +váz vizsgálat is akár-Na most ha tiltakozik ,nincs miről tárgyalni ,de ha közvetlenül bele egyezik lehet nem is kell ez az egész! Hja és nem vagyok MESTER! Várjá-várjá asszem illetve még is ,Bronzkoszorús kutyakiképző Mester! Gondoltátok volna?
Köszönöm Szöllő mester
nagyon hasznos cég,tuti megoldják a bevizsgálást,csak az eladó mit fog szólni ,mert a moci miskolcon van na igen az adatlap,h én erre miért nem gondoltam
Hoppá beugrott! Én ide vinném Prop-Tech Motorszervíz Esztergom 06-33-509-115!Csunderlich Csaba Sztem a nevet nem jól írtam de asszem így kell ejteni.1éve ide vittem a gépet Tfi-re 75 rugó volt azt mondta ha nem válik be vigyem vissza pénzt vissza adja.Vissza vittem pénzt rögtön vissza kaptam és nem fűzött+beszélt rá szóval naon korrekt hely! Persze aztán közel kétszer annyiért a PC-sem lett jobb.Nagyon felkészült szervíz elektronikában is.Googléban keresd+őket.Ja és még annyit barátaimmal mentem ZX-10 el voltak,amig bütykölték a gépemet a főnök odaadta a suzuki Wagonr-jét,hogy betudjunk addig menni a városba ebédelni+sétálni.Ehhez már sztem nincs is mit hozzá tennem.
Kössz báttyya,berepülöm én,csak nincs összehasonlitási alapom,az enyémhez képest,még döglötten is rakéta ,helyileg merre vagy,mert lehet,h nem lenne rossz ráültetnem egy tipushozzáértőt ,ha meg kinyirod egy próbakör alatt akkor meg is érdemli az eladó ,sőt még egy fülest is kap,mert szart akart eladni
Marcipánt kérdezd+ neki hol szerelték a gépét,talán ők.De fékpadon ha bemérik kiderül a gépnek mekkora a bicepsze. Esetleg 1berepülő pilótát tudok ,ŐŐŐ izé Szöllőnek híják.
Sziasztok nagyvadak!
Létezik valamilyen szerviz,vagy mühely ahol használtmotort (természetesen 12est )bevizsgálnak?
teljes felmérésre gondolok,elektronika bevizsgálást,h nincs-e átírva a km-óra állása,meg ilyenek ahol bele tudnak nézni a kompjuterbe
mert nem akarok egy szétvágott szart venni
mert sok az olcsón eladó vas ami 10ezer alatt futott de ennek van vmi oka tuti
Nem szeretnék zsákbamacskát venni,ezért kérlek segítsetek,ha tudtok vmi ilyen helyet
Előre is köszönöm
Mácsak az kéne nem éneklünk, meg nooo szerenád csoje, még a fürdés is elszeparálva még a végén ráizgulnál puhány testemre de a fagyizás az össznépi lenne meg eladnánk Dömpit Kunmadáron, a bevételt meg lekajálnánk meg elmulatnánk Lacika is jöhet csak a mociscsaje adjon neki valami mini szoknyát, mert akkor el tudná kápráztatni a publikumot me hát gyorsulni ugy sem tudna
jövő héten 1ik délután leakarnék menni euróringre csak kb 2órát sztem lesz akik jönnek velem.Kicsit gyakorlok mert naon keveset megyek mostanában,rutinozni meg kell néha mert előbb utóbb be-esek 1körfórgóba. jövőhét végét meg jövőhéten ,meg dumáljuk,more. pld balatoni körút? .
Hétvégén ki merre megy ? Lehetne már egy közös sőrőzős, pályinkázos, fekvehányos, találka . . . mert lassan vége a NYÁRNAK és még igazi BULÁJKA nem vot NA! Mindig csak beszélünk rula Hozzuk má össze Váság ide vagy oda éni azért kellene . . . . . ez lenne az igazi nem ? A topikos arcokkal csinálni itt egy talit aztán a télen meg lehetne szemezgetni a képeke Esetleg ötlet ?
Mik a Hekk innen? no? Lehet én is odaérek kunmedárra de csak a 2. napra akkor kellene nekeem is menni
de Sajna vagy hálistennek a klubom a héten nyit és így nem nagyon lesz időm.
Esetleg vasárnap valaki Csurgó környékén?
Vagy Sármallék?
És ne kezdd Szöllő h te már most csurogsz mert megkerüllek oszt hó valagon rúglak. Heh
nagyon hasznos cég,tuti megoldják a bevizsgálást,csak az eladó mit fog szólni ,mert a moci miskolcon van na igen az adatlap,h én erre miért nem gondoltam
Létezik valamilyen szerviz,vagy mühely ahol használtmotort (természetesen 12est )bevizsgálnak?
teljes felmérésre gondolok,elektronika bevizsgálást,h nincs-e átírva a km-óra állása,meg ilyenek ahol bele tudnak nézni a kompjuterbe
mert nem akarok egy szétvágott szart venni
mert sok az olcsón eladó vas ami 10ezer alatt futott de ennek van vmi oka tuti
Nem szeretnék zsákbamacskát venni,ezért kérlek segítsetek,ha tudtok vmi ilyen helyet
Előre is köszönöm