Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na csaj szika ebből,hogy jössz ki?Action mi az a Honda ?Már nem csak kerti kapát készít ? .
Hiába,van egy nagy Ninjám,de olyan csajt még szereztem akinek szintén lenne Ninja-ja.Úgy látszik,h a lányok beérik mindenféle hONDÁval......
Ejha kisem néztem volna a Juditból hogy csaj is kell neki?
Te is szeretnél 1 Ninjás csajt?
És mit kezdenél vele?
én szeretnék egy olyat!
Sziasztok tud nekem valaki segiteni,12-re keresek műszerfal alá takaró műanyagot baloldalit.
köszi
Hali Urak!
Tapasztalatom szerint a kawán alap felszereltség a puncimágnes.
De akinek még nem volt kawája az nemtudja.
Elősző vegyél 1Big Ninját Oszt ,Hidd el lesz termés . . . Jönnek majd a kis ninják
Én meg egy kis Ninja-s csajt fogadnék el
Na Szöllő papa!
Nem kell ezt lefújni. Ha gondolod mindannyian Kia Pregioval megyünk. Gondolom sötétzöld . Megoldom. Na kafa lenne megint összefutni valahol. Mondjuk egy jót drinkelni. Almádi, hamarosan.
Ez a motorostaliiii!
Na az van ,hogy család jövőhéten Balcsin(Siófokon) nyaral én+a 10éves fiammal péntek este megyek utánuk,Kia pregióval !Vasárnap du-jövünk haza. Úgy hogy az én hétvégi száguldozásom lemondva. De utána való hét végére esetleg valami?
Na mivan? Mindenki kidőlt? Én szedek itt egyedül béres cseppet?
Jövő héten mi van? Hova? Ki? Kivel ? Mivel? Miből? Mi van? Váááá nem értek semmit. Heh.
Balcsi az naon közel van de jó lenne me már meg kéne fürödnöm idén is itthon nincs viz a szomszéd meg nem ad me surmó de ako már korán reggel oda kéne tolakodni me kurva sok a nyaralo emberke ott
Jövöhét Siófok megszáljuk a Balatont
Jövöhét Brno GP megszáljuk a Cseheket
Rohadjon+ elromlott a napelem a mocimon azt C napos volt! Szííííííía Macipán
tegnap merre tetszett lenni tegnap pályáztunk NO hátsó guma + no benya
Valami csajokról irogattok itt ?
Azért van mindben 30000-km mert 1helyre járunk Marcipánt +azért akartam futtatni mert cimbi (csak sunát akartam neki szerezni )mindig olyan kanos mint itt a Hondás vendégeink! De ha rám hallgatsz , azt csinálsz amit akarsz .Van 1 komoly típus hibája,hogy a lehető leghamarabb eléri a 300-at .
hmm,mindenki a Marcipánéval jön
Biztos,h szép,de én nem akarom az övét megvenni,mert nem is láttam meg nem is eladó.Na 2004est találtam másfélért,csak az a baj,h kék de egyben van.Amugy Motorkerékpár-szerelő a szakmám,és inkább a tipus hibáira voltam kiváncsi,mert nem dolgozom a szakmámban,meg nem látok minden nap 12est.de látom,h nem irtatok semmi külünös bajt,hibát.Ennek örülök
Majd beszámolok én is a tapasztalataimról ha megnézek egyet-kettőt.Köszönöm szépen az eddigi segítséget,és Remélem hamarosan én is lehetek itt igazi tag. Csak tudnám ,h miért van mind1ikben 30párezer km.......
Action13.Minél fiatalabbat veszel annál kisebb az esélye,hogy szétcsapott gépet kapsz,persze sajna ehhez alakul az ár is .De én szerelővel mennék aki ért is a motorokhoz,hidd el +éri.A Macipáné pld kivételesen gyönyörű,de ő nem adja el.Mondjuk kórumpálni sz,tem lehet két 19-éves szőke 90-60-90 es bigével !(szereti) De én olyan motort vettem +ami szerelem volt első látásra sőt ma is tart.Ja+olyat amire ZSé-van.Na most aztán sokat segítettem .Székesfehérváron is van 1kék Greek asszem a neve.Oda ha gondolod eltudok ugrani,pillantást vessek rá. na üdv.
Most szólt,h nem adja még el
majd lehet később
na de van másik eladó,én meg ha veszek akk csak 12est
mert 190 magas vagyok,és a 10esen ugy nézek ki mint majom a köszörükövön
Ja és még egy dolog. Most látom h 24 vagy. Én 25
Ezt csak azért mondom mert hasonló kaliberű mociról ülünk át 12esre. Nekem 1200as Fj-m volt. Nos ne hidd h ez egy szupersport gép. Nem az. Ez egy elnyűhetetlen gőzös. Kanyarban állat de nem versenymoci.
Egyenesben meg szétszab.
De vigy el ne ragadjon a hév. Néha meg kell kínálni, de vigyázva.
Személyesen még nem!
De Killer jó gyerek. Reméltem h még egy tag lesz az elit klubban de h egy kiesik és h pont Killer azt nem hittem volna. Biztos jó gép. Rendes szavahihető ember. Nekem tőle lett idom mintám. Jó gyerek. KILLER LÓGOK EGY FAGYIVAL
Sok szerencsét. Jó mocccccc