Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,a választ.A Marcit nem ismerem,de a Ninjakiller nevü srácét megyek holnap megnézni,az 2000res évjárat,33000km-rel.Te azt a fekete gépet láttad már?
Mi van? Mi van? Mi van?
Senki se jön?
Szasz Action.

Na figyu. A 2000 es tipus nagyon baba. Nekem is ez van bár 2001es.
Folytatlan, szíjjelszab, de az újabb jobb konstrukció.
Ki vannak javítva a nüansznyi hibák.
Pl burkolat, injektor, generátorbol felszivárgó olaj.. ja és szerintem szebb is egy cseppet. Most sajna a béka segge alatt vannak az árak. így annyiért tudsz 2004est venni mint én az enyémet.
Na mindegy. a Túl cslli villi feltünő. Vszínű törve volt. Kivéve persze Marcié, de Ő meg NEM ismétlem NEM adja el. Ha van kérdés itt a help.
Marci Májsztró. Remélem jó a pályázás.....

Holnap meg ha jösz akkor csörgess meg a 06 30 341 45 92 es számon. Ha nem veszem fel visszahivlak. Na csácsá.
Gyere Pajti Gyere.
Na megint én
Csak érdeklődni szeretnék tőletek,mivel most állok motorvásárlás előtt és természetesen a motor az csak Kawasaki lehet
Egy 12est szeretnék venni(sőt fogok is venni) csak lenne pár kérdésem a tipussal kapcsolatban.
És titeket kérdezlek,mert ti nem elfogult ujságirók vagytok,akik leszínának,ha a brémen lenne ,h szuzuki .
Na tehát,tipushibák?
Miket érdemes megnézni a kipróbálásnál?
Valami jel,ami hibára utal?
2000-res évjátban gondolkodom.
Segítségeteket előre is köszönöm
Holnap Sárvár?
lökjed eksön!
Sziasztok, van itt valaki?
Hy Ago, most indulok . . kb 30 perc és ott vagyok
Jól beszélsz... de nemám.
Hali!
Killer a Te gépeden nem a 2000 fejidom van ugye?
Na erre mondják azt ,hogy ezért +érte hajtani nagyon jó lett . .De ha 1szer +látogatlak 1db 60-as vízmérték azé lesz nálam !Én csak azt kívánom neked barátom,hogy ugyan erre a kandallódra támaszkodva is érjen majd földig a szakállad .Ja igen és ZX-12! Na mentem koleszt festeni!
Áááááá kész a beton!(bár még kívül kell ezt-azt) A gazdasági vállság csak úgy ért utol, hogy most költözünk be és drága a bútor... uh. nembiztos hogy lecserélem..., lehet marad a jóöreg 12-es.
Így állok ni... (csak Szöllő kedvéért mert szakmabeli)
bocs az offért.
Nagyobbra cserélek,at a Qrva! Én +itten má sajnálni kezdtelek,hogy nálad már tetőzött a gazd-válság.Úgy gondoltam,hogy el betonoztad az uccsó ruppódat is .Ere baz+ ufót akarsz venni(tudod ami?nagy és ismeretlen)Viselkedjél mert belőlem is Ninjakiller-Ninjakiller lessz te gyerök.
Szétesikszer 1300 megse fordult a fejemben.
De nem akarok elébe menni a dolgoknak, mert lehet nem lesz belőle semmi és akkor nemis adom el a 12-est.
Szasz!

Remélem zzr 1400 lesz az áldozat. HEH

Na HI. Csak nem szuzuki hülyebuzira? Remélem nem!
No. Más. Ki is lakik a Balcsi környékén? aug 19-22-ig ott leszek a családdal,szívesen találkoznék valaki(kk)vel.
Megint más:
aki úgy gondolj,menjen ide aláírni:http://www.azennevemben.hu/
Adjon az Isten mocskos csavargó banda. Bocs, hogy nem nagyon vagyok gépközelbe, de holnap is megyek Blöró papa koncertjére uh. annyira nem vagyok elveszve, szombaton meg természetesen Kárpátiára.
Ha valakinek kell egy olcsó pokolgép 12-es szóljtok bátran. Nagyobbra cserélek.
. . . . . . . . KB ez lehetett a véleményed?
erdő szélén(remegett a kezem)
Akkor inkább PINK! Ötletem van,elmegyünk 1ütt motrozni edő szélén +állunk majdan te valami képpen feltartod, én + addig lefényezem kerekeit. nem is inkább .Na Gút?
vagy full zöld felnivel
Szerintem is jól nézne ki fehér felnicsíkkal
Te Macipán barátom, csak ne hogy így tedd fel a felni csíkot is.Seggel előre , végül is az se rossz . . Az Agónak +mond+,hogy ennyi pízért fel is teheti (már mint a felni csikót )De én inkább a Peppe1000 el +festetném.Tapasztalatból regélek K7 esen volt,hát ?