Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megoldjuk valahogy de én a héten szabin voltam, jövöhéten meg má dogozom
Miattam ne maradjatok tovább, inkább megyek elöbb
Marci!Melyik hajnalba tudjuk megoldani,a tankbőr elhozatalát? De jövö héten valószinű lessz arra felé munkatársam,nap közben!?
Háát... ha nagyon akarod még itt...
Köszike holnap beugrom hozzátok, ugy is megyünk a ringre mert Kawa nyilt nap lesz megint és ingyé lehet körözni a ringen
5 körül ott vagytok még ?
Marcipan75,

Igen, van raktáron lime green is Kawasaki felirattal!
Neked 3000HUF ( 4000 helyett ).
Mondjuk lehet rábezsélnélek inkább a fehérre, ha itt leszel....
Na szép Mondhatom.

Marci! Lógok neked egy Gyrossal. Jere. Vagy sajna az enyém lesz a legtutibb 12es a talin.
Én csak 1 napra menek akkor se végig. De ez nem csak tőlem függ. Remélem lesz aki eljön velem
Olyan értelemben, amilyenben gondolod egyikőjük sem a barátom!
Azt csak te tudod
Hahó van valami klasz felni csikod olyan kellene mint a Bird tesónak csak nekem zöldben kawasaki felirattal
mibe kerül
Figyi, megyek ma parkettát venni mert itthon átalakitom a felső szintet holnap le is szeretném rakni ha végzek vele akkor megyek de elötte Hungaroring minden képpen Pénteken mennék de ahogy néztem 260 km innen nincs közel viszont messze van
Szasztok
Marci Bátyó Mindenre válaszoltál csak arra nem h jösz-e.
Kül Milyen kislány Ha az őrmester elkap akkor véged ecsém.

Killer! Valóban kár lenne érted. Te közénk való vagy.
Ha muszály, remélem sikerül eladni, de azt iis h egyszer visszatérsz a 12esek elit körébe.
Visszavárunk
Reggelt megnéztem jó képek melyik a barátod annyi pasi karolgat, nem lehet eldönteni vagy mindegyik egyszerre az ám az élet
Vannak csinos lányok is " és itt nem Lacikára céloztam "
Szóval most már én is tudom!
Ninjakiller . . . . . . . . . . . . . . . . Sajnálom!
Marciiiiiiiii!
Fasza fasza az index. Tuti látni is. Nem úgy mint az enyémet. De akkor se teszik . Gyere sárvárra és megdícsérem.
Ez a típus fröccs öntött kis köbcentisekre való.
Na jó majd élőben megvizsgálom
Szevasztok Zsiványok!
Ha minden jól megy akkor lemennék én is Sárvárra. Csak a mocis csaj meg ne tudja,
Akkor tuti megyek ha jön a Marci Bátyó is.
No?
Überdurvakirályállat ahogy most megy a mocim.
Happy vok.
Killer te meg ülj meg a seggeden
köszi! jéééé '93-ban mentem először suliba---ennek örüljek vagy nee?
Bocs,hogy csak így rád írok,de a "Felvonulásos"képed az adatlapodon nagyon aranyoos:)
nézd meg iwiw-en, ott már van pár!(még rakok fel)! a többi meg eltűnt a kártyáról, de visszahozzuk, remélem
ha van publájkus akkor ide vele nem szabad tartogatni különben minek készültek
ohoooo de még mennyi nagyon jóóó buli volt
Nem mondod és képek készültek a bulájról
aha sárvári tali mindig jó buli
ejjj, most néztem meg a képeid az első pár kép alatt a 23. szülinapom dátuma!ejjjj