Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meséld el Még egysze,-nincs az az Isten-hozok sőrt-akkó van! Na ez mi?Ha +mondod megyek! .
Simán lenyomunk mindenkit 10 alat megyünk majd vagy inkább 9 alatt hi hi hi vagy hid alatt de az biztos
Mennyek?
Szeva fater kinyaraltad magad ? CSütörtök Kunmadár 402m
Kb-mint a Miskolci gép .Eksön lehet válogatni,402m en a mellik nyer .
Szeva Ago figyú kellene még felni csík voltam hétvégén kicsit állatkodni a mocival azonnal kell 2 db fehér . . van még ?
Amúgy nekem nagyon jó lett nem jön le és elsőre full fel lehet tenni Mi lenne a pc-t vettem volna töled most akkor 2 db-ot el kéne adnod
Tényleg zsírállat ! megyek meg is nézem
Csak lebuktam . . .
Mutattak a tvben egy azonosÍtatlan vizi jármüvet ami balcsin száguldozott és nem lehetett látni,h mi az,de a megkérdezett tudósok,és NASA szakemberek szerint egy földöntúli technikát alkalmazó légmeghajtásos eszközről lehet szó.A rejtély nagy.
De én rájöttem, te voltál az vizi biciklin
megyek is a Nobel-díjamért
Na véget ért a Balatoni hétvége ,Péntek a leírt menü fogyasztása Szombat vendégségben na szintén babletykó,képzelhetitek má sírtam a fájdalomtól (+az ok is akikkel 1helyiségben voltam )Sikerült is felfújni a nagy tavat.Remélem nektek is jól telt el a hétvége? Ja igen és vizibicikliztem de sztem a Bird öt is legyorsultam volna.
Na mi van srácok? Mindenki nyaral meg motorozik?
Nagyon helyes!
Pedig mennék . . naon
Marcipán!
Kunmadárra több napra nem maradok, megyek, nyerek, jövök
20-án tutter megyek kb reggel 7-re már leérek, de utánfutón viszem a kicsikét. Biztos nagy banzáj lesz. Lehet sátrazni, többször próbáltam, de kényelmesebb vagyok én már ennél
Szöllő meg berepül majd mindent
hétvége ? Balcsi ?
nem sértődtem meg
? nem tudom most miért kell megsértödni, talán odaírtam hogy rád értettem ? vagy akárkit megneveztem . . . benéztem ide és 1 órája nem volt forum válasz . . sem mozgás.
Na mindegy nem is érdekel ..
köszi a senki megnevezést!
azta megint sehol senki . . megyek is a motorok+csajok topikba
amúgy lassan érik a szőlő, szöllő!
bableves+ balcsi? csak nem pezsgőfürdőt akarsz csinálni jó öreg magyar tengerünkből?
Jó volt a válasz? .
Bableves -palacsintával , oszt neki a víznek! Van egy tíz éves (szép és aranyos)kisfiam ritkán találkozom vele de ezt a hétvégét végre vele tölthetem. . . . . . . . . . . . .
Nem fog, mindjárt kisüt a nap ! ebéd?