Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én má dogozom számolom a biteket

BIRD jövöhéten megyek én is Kunmadárra mikor fogsz menni
esetleg több napra mentek
Jó reggelt neked is!
add el a kis rondát,és az árából vehetsz egy zxr 250est ami 2xnagyobb,de 3x jobban megy,és akk lesz neked is maxi respect
Reggelt Mindenkinek
Jó reggelt a csodaország lakóinak!
Szöllő bácsi korán keltél
Tényleg ott nekem is bejött köszi,na de stipi-stopi én már végeztem is! és még virágot sem kellett vinni .
hihi nálam a 11-esen, a 16oson, meg a 44esen
Á nyugodtan bele vau-vau ,mi is csak hülyeségeket beszélünk .Te figyu nem tudod hogy a Digi-tv ben Hol van ilyenkor a Michell Wild adó?,mert a hátlapját már leszedtem ! Azt se tudom mikor voltam már magammal utoljára:-)) . . . . . Macipán ne aludj!
itt voltam, csak nem szólok bele a nagyok dolgába
+kerültél csajszika.
jó KIS kawa? kis kawa nekem se jönne rosszul
Máté!aha ok!
+jöttem bélázásból van itten valaki?
Mi van pinavadászok? Action! Hidd el a 70 kg os embereknek se kényelmes a szétesikszer. Nagyon ratyesz
monnyuk elfogadnék egyet. Gyors eladnám oszt jöhetne egy jó kis kawa. Kül ne szedd le a burkolatot. Nagy a szél. Így meg Nagyon szélcsendes a paripa.
Na most lépek. Az úrnő szólít.
Szőllő! Nem jó csupaszon a 12-es. nem ajánlom senkinek. Addig legalább egyedi lesz az enyém. Holnap 19 óra körül egy laza kis gurulás?
Mi a második legjobb dolog amit a nő a szájával csinálhat?

-Mosolyog...!

Széles utat, szűk puncit!
te mindig tudsz mondani valami bölcset
Teljesen igaz.
Ja és még1 köpés tőlem :kis Országunk olyan mint 1nő=szeretjük-imádjuk, csak épp most +van neki.
Minden jót,széles utat!
Na további szép estét ,téptem Bélázni(motorral). . . . . . . . . . . . . .
Nem az Országgal van a baj ha nem a királysággal!
éjjjjóóó ez az ország 2éve 1 melóhelyen többet kerestem mint most.
Most 2 munkahely 1héten 3 éjszakát vagyok otthon,meló éjjel-nappal,píínz meg alig
Fantasztikus ez az ország nem? Madzsarország