Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Kawasaki ZX-10R
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
atesz.zx10
Szia van hűtöm ha még érdekel.
giszo
04-05 tizeshez vannak valakinek elado idomjai? CrazyJoe irta, hogy neki van, csak Ot nem sikerult ezidaig utolernem.
Kálmi
ill.13.as hibakód
Kálmi
Igen folyamatosan világított, majd miután letesteltem a diag kábelt, utána 1 hosszú, 3 rövid, szóval 12-as hibakód,ami a airbox hőmérséklet érzékelőjét panaszolta, majd csatlakozó széthúz, kis kontaktspray aztán HAPPY mert megjavult'
H.Limo
folyamatosan világított nem csak villogott?
Kálmi
Megvan! Ha valakit érdekel, akkor az ülés alatt van egy szál vezeték, azt kell letestelni!
Kálmi
Heló! Kérdés kérés. Világít az FI lámpám, hogyan lehetséges a hibakód kiíratása? Help me!
ago motors
Eladó Kawasaki ZX-10R (2006-2007) hátsó farokidom (verseny) fényezetten.
Ára: 10KHUF
giszo
Nekem is tudsz az adatlapomon levo e-mail cimre dobni par kepet, illetve arat, ha a maradek is elado, nem csak a farokidom?
kaszástomi
http://www.penny.hu/index.php?...
ezek jók
Kálmi
Árakat is írj légyszi!
Kálmi
kalmi1986@gmail.com
crazyJoe
Van teljes idomszettem.adsz mélt küldök róla képet.valami bikbaja van de nem a felületen hanem a hátsó kámpa rögzitésnél,de már nem emlékszem.ződ
kaszástomi
Na meg megvolt az ebéd így volt kalória
Kálmi
Sziasztok! ZX10r 2004-2005 ös verzióhoz, eladó farokidomot tud valaki? (gyárit)
giszo
Koszi. Idokozben kijott mar kezzel, csak elsore nem mertem megtepni amig nem tudtam mi van ott.
crazyJoe
Jol láttad.lègkulcs.
Vienna
Sziasztok!
Jo allapotu 10-est, vagy 6-ost keresnek 2005 es 2007 kozottit.Foleg zooodbe erdekelne!:))
Minden infot megkoszonok.
Udv.:Tamas
kaszástomi
giszo
Kossz, akkor gyurok meg elotte picit.
kaszástomi
én is
kaszástomi
hajráá
giszo
Ezekszerint akkor nyugodtan tekerjem tovabb mint egy sima csavart, csak egy picit erosebben.
ddt500
600-700 körül gondolnám.
kaszástomi
Nem a vég ott ahol belemegy a csutkába ott gumis és ahogy tekered befele a csavart kitágulva feszíti magát a csőhöz
❮❮
❮
…
145 / 243
144
143
142
141
140
139
138
137
136
…
❯
❯❯
Ára: 10KHUF
Jo allapotu 10-est, vagy 6-ost keresnek 2005 es 2007 kozottit.Foleg zooodbe erdekelne!:))
Minden infot megkoszonok.
Udv.:Tamas