Kedves ago bigyo!
Természetesen ha után állítasz a láncnak akkor is minimálisan ugyan de változik a t-táv ez igaz.
és ez számít a kerekezésnél , na ne vicceljünk
és így van ha valamit elmozdítasz valahonnan fizikai képtelenség ugyan oda állítani , de ez ki ló túrót érdekel
ezt a zavaros matek dolgot meg nem nagyon értem
viszont ma már ne igyál többet,
mert így is összevesztél az agyaddal, vagy befigyelt a helló
FIGU
Ahogy mondod, hogy mennyire gorombán megindul ( bár nekem "csak" kicsiZhez volt szerencsém ), szerintem esélyes, hogy az elsőt is cserélték már. Ami alapvetően nem rossz hír, sőt.
Használtam vettem a 44-es hátsó lánckerékkel, az elsőt csak szombaton tudom megszámolni, de most már mindenképpen meg fogom. JTsprocket oldalán megnéztem az áttételtáblázatot, elölre is van eggyel kisebb mint a gyári, kiváncsi vagyok az is ki van-e cserélve.
MI köze a tengelytávhoz a lánccserének?! Komolyan kérdezed?!
1. ha nem tesz bele szemeket a láncba, és miért tenne, mivel az állítási lehetőség bőven elbírja, akkor igen csak változik
2. ha tesz bele, akkor a te állításod szerint nem változik, mert rakott bele... aha... pont ugyan oda kerül vissza, mint ahol volt.. hogyne... persze... főleg a te leírásod alapján páratlan számú foggat változtattál mellékesen.
De esetleg ha nem lettél volna gyenge matekból - gondolom mikor a matektanár azt mondta, hogy az osztály 50% egyest irt, akkor te azt mondtad, hoyg nem is vagytok annyian - naszóval, ha matekból nem lettél volna gyenge, akkor tudnád, hoyg a fogcsere átmérőt változtat, ami láncutat, ami nem lineáris a fokszám növekedésével.. szóval ugyanoda akkor sem tudnád visszatenni a tengelytávot...
A korosztályomnak. A neten egy retró discó csatornát nézek. Hát kurrrrva jó. 80-as évek diszkóslágerei. Én akkor lettem komoly siheder. Hát nagyon király. Eszembe jutott minden akkori emlék.
Üdv fantom!
a lánckeréknek mi köze a tengelytávhoz
én enduron cseréltem hátul 7 foggal nagyobbat,
toldani kellett a láncot és kurvára nem változott a tengelytávom
FIGU
Hello TomiZ és a Többiek!
Még ez a négy cuccom maradt amitől nem szívesen, de megválnék!
Az indexből csak 1 pár (2db) van.
Bővebben: http://www.propuls.extra.hu
Pink Motorsnál vettem a lánckereket. Ott 3,7-et mondtak. Merthogy nem mindegy a végeredmény szempontjából, hogy elöl cseréled kisebbre vagy hátul nagyobbra.
Pályára kinézel pénteken, persze ha jó idő lesz
FIGU
Természetesen ha után állítasz a láncnak akkor is minimálisan ugyan de változik a t-táv ez igaz.
és ez számít a kerekezésnél , na ne vicceljünk
és így van ha valamit elmozdítasz valahonnan fizikai képtelenség ugyan oda állítani , de ez ki ló túrót érdekel
ezt a zavaros matek dolgot meg nem nagyon értem
viszont ma már ne igyál többet,
mert így is összevesztél az agyaddal, vagy befigyelt a helló
FIGU
Ha nem lesz égzengés, felhőszakadás akkor ott vagyok
Csoki
MI köze a tengelytávhoz a lánccserének?! Komolyan kérdezed?!
1. ha nem tesz bele szemeket a láncba, és miért tenne, mivel az állítási lehetőség bőven elbírja, akkor igen csak változik
2. ha tesz bele, akkor a te állításod szerint nem változik, mert rakott bele... aha... pont ugyan oda kerül vissza, mint ahol volt.. hogyne... persze... főleg a te leírásod alapján páratlan számú foggat változtattál mellékesen.
De esetleg ha nem lettél volna gyenge matekból - gondolom mikor a matektanár azt mondta, hogy az osztály 50% egyest irt, akkor te azt mondtad, hoyg nem is vagytok annyian - naszóval, ha matekból nem lettél volna gyenge, akkor tudnád, hoyg a fogcsere átmérőt változtat, ami láncutat, ami nem lineáris a fokszám növekedésével.. szóval ugyanoda akkor sem tudnád visszatenni a tengelytávot...
Janika, mentek pénteken szakérteni?
IXIL - 50000
Tankbőr 10000Ft valamelyik kipuffancs mellé!
Verseny lábtartó Rizoma - 50000 (Z750 - 2003-2006)
Pazzo Racing fék- kuplungkar - 30000
a lánckeréknek mi köze a tengelytávhoz
én enduron cseréltem hátul 7 foggal nagyobbat,
toldani kellett a láncot és kurvára nem változott a tengelytávom
FIGU
attól függ mennyire akarsz sokat költeni rá
ha nemsokat akkor 2003-2004 es zx6/636ét rakd bele
ha nagyon jót akarsz akkor 2005-2006os kell bele de akkor a kerekek is repülnek
ha érdekel a téma vegyél fel msn-en
Még ez a négy cuccom maradt amitől nem szívesen, de megválnék!
Az indexből csak 1 pár (2db) van.
Bővebben: http://www.propuls.extra.hu
Amúgymeg, whatever...
Az ALPINE Star matrica még mindig érdekelne!
Megoldjuk?:)