Borso!
Ha nekem szántad a fotókat akkor köszönöm. Egyet viszont szeretnék kérni. Mivel poros, koszos a kipu, nem látom mi a karc, és mi nem az. Ha letörölgetve készítenél még 2 képet, az oldaláról és a tetejéről(ami kb látszik belőle, amikor a mocin van), az nagy segítség lenne.
Pedig most milyen szép a Tehénke.
A hasidommal az a baj, hogy alul zárt kivitelben nincs. A kipuff alsó összekötőcsomópontja miatt nehéz megoldani a zárt alsórészt. A szabály sajnos előírja a zárt hasidomot.
úgy áll, hogy - bár ígéret volt rá - nem lett hasidomom és ezért a verseny is elmaradt részemről. amit nem is nagyon bánok, mert a Tehén valami zseniálisan tapad az úttestre, mióta új lábakat kapott, de nem sok kedvem van mostanában motorozni.
ne győzködjetek az ellenkezőjéről, majd ha lesz kedvem, visszaülök
a kiépített alkatrészeket lassan el kéne adogatnom, de nem nálam vannak, úgyhogy azzal sem sokat foglalkoztam mostanában , pedig időm az lenne rá.
úgyhogy így állunk
A kérdés még nyitott, eredetileg ugye Tata volt a cél.
Egyik cimbim talán szombaton utast motoroztat, próbálok ahhoz is alkazmakodni, de nyitott vagyok bármire, majd kombinálom a 2-t.
Talán Robis, Teebee, Szomszéd már csatlakozott a kezdeményezéshez...
Szuppper, nagyon köszönöm! Nem találok e-mail címet az adatlapodon, de ha írsz a bituman"kukac"bituman.hu-ra akkor meg tudjuk beszélni a részleteket a fórum szétoffolása nélkül
Persze. Most Borsónál van, de valahogy intézek róla képet. Mármint a dobról... Úgy volt, hogy ma találkozunk emiatt, de a kiskrapekom beteg lett úgyhogy bébicsősz maradtam.
Írtam már neked, szanaszét van horpadva, a kevlár tartó fül leszakadt. Nálam van most már a csomagtartóban, ha gondolod egyik nap összefutunk és megnézed. Kipufogós legyintett rá.
Sziasztok,
Gyapi hívott még délelőtt, a rendszámtáblatartók nem készülnek el a héten, ettől még azért gurulhatunk együtt szombaton, feltéve ha jobb idő lesz mint mondjuk ma...
Ha nekem szántad a fotókat akkor köszönöm. Egyet viszont szeretnék kérni. Mivel poros, koszos a kipu, nem látom mi a karc, és mi nem az. Ha letörölgetve készítenél még 2 képet, az oldaláról és a tetejéről(ami kb látszik belőle, amikor a mocin van), az nagy segítség lenne.