Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Mikori a motorod? egy 2007-es Z750 gyári dobom van felesleges. Kb 1000 km-t futott. Egy apró karc van a külső díszítő elemen. Power szelep kifogástalan, nem zörög stb. Rajta a bowdenek minden. 30 ezer Ft.
Vecsésen lakom, Pesten és környékén szoktam mozogni.
Jó reggelt!
A súlya miatt szerintem erre nyugodtam számolhatsz még kb. 40-50 Euro postaköltséget... Da ha akarod megkérdezem.
az első link müxik és most nagyon megleptél a 80euroval, gömbrágót se kapok ennyiért, hihetetlen...
feladom...
Keress rá, ebay.at
original kawasaki z750 auspuff
hihetetlen

link
Az el?z? se jó , itt van rendesen: link
ÉN eBay-en szoktam vásárolni, most is van 80 Euróért gyári kipuff. Ettől olcsóbban szertintem sehol nem kapsz:
http://cgi.ebay.at/Auspuff-Ori...|66%3A2|65%3A12
|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50
Látod ezért mondtam hogy ízlés kérdése Városon belül klassz ha van hangja, de lehet egy párszáz kilóméteres túrán már fárasztó...

Nem mindegy ki mire és hogy használja a motorját
Én egyááltalán nem bántam meg hogy hangosabb dob van fent mint a gyári.
Elsősorban nem csak látnak hanem hallanak is. Másodsorban pedig A 13KG-OS gyári dob helyett fent vagy egy 1,8kg-os...nem mind1
Hello,
igazából nekem van egy 2000km es gyári dobom, ami elvileg nem kell nekem, de nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet eladni.
Mintha 170k lenne a gyári dob, de most 30% kedvezmény van, tehát 120k-ér vehetsz úgyis újat. Mennyit fizetne a biztosító az aranyáras gyáriért?

Az euro árfolyam miatt horror árak vannak a kipuffokra, még akkor is, ha most visszakúszott az árfolyam.
Szerintem nagyon kevés dobot találsz 100k-ért, de a skála széles, amiből válogathatsz.
Arrow, Laser, SC Project, HP Corse, Gianelli, Shark, Two Brothers, Akrapovich, Sebring, Yoshimura, IXIL, Mivv, LeoVince, Bódis, Bos
http://www.motorozz.hu/main.pl...

Sárvédővel rendelkezők figyelmébe ajánlom!
Talán igazad van. Ha valaki eladná a sajátját, akkor szóljon! Ezt is megfontolom.
Vegyél használt gyárit A kipu hang is ízlés kérdése, jobb ha a sima van fent eladásánál, aztán ha valaki más karakterűt akar majd áldoz rá....
most olvasom. köszi, megnézem.
Muszáj pedig lecserélnem. Egy autós megnyomta kicsit a kipuffot, majdnem kiütötte alólam a mocit. Fizet a biztosító, én meg nem akarok rá gyárit venni. Szóval jó lenne pár tipp...
én elkérném azt az msn címet
30? Szerintem használt motornál leginkább semennyit nem fizetnek meg belőle. Ahogy a többi extrából sem nagyon. Beleértve a riasztót is.
Sziasztok,
na, egy napig bírtam a mivv-et db killer nélkül, mindenki hülyének néz, de nem bírtam tovább. Rohadt jól szólt, de sok volt. Talán majd meghallgatom úgyis, hogy más motoron vagy autóban ülök.

Csabitól hazafelé Dunavarsányból, Csepel felé jöttem és összeakadtam egy 06os szürke 750el, szépen muzsikáltunk együtt pár lámpán keresztül. Ha valaki magára ismer, akkor azért szóljon

Mai tudásommal talán a Laser a legjobb kipuff ár-érték arányban.
100k-ból tuti kijön és a duotech-hez 2 tompító jár, így akkor is legálisnak tűnik kívülről, mikor csak egy csövecske van benne.
Hotcam-et néztem 07-re anno, de 08-09-esre valamiért most nem rendelhető, de lehet tévedek. Egyébként 20% akció van most rájuk.
Viszont, ha eladod, akkor valóban jobb ha minden eredeti.
laser hotcam z750

Remélem szombaton nem esik majd...
Ennek örülök! Most szereztem egy Samurait látatlanba, de ezek szerint a sharp teszt 5 csillaga valósnak tűnik

Hang nem gond, csak az AGV nagyon csavargatja a fejem, meg nem szellőzik....
Hehe... az a rövid idő kb 40 perc volt... Amennyire meg tudtam állapítani, teljesen jó. Egy icipicit hangosabb mint ami előtte volt Hebo, viszont jobban szabályozható szellőzéssel és jobb zárszerkezettel. A dupla D gyűrűs állcsat pedig jól vizsgázott...
Egyetértek!
Ha el akarod adni, akkor ne vegyél rá semmit, mert a piac nem fizeti meg. 100-ért veszel ré egy csövet, és max 30-al fizetnek többet érte.
Jó estét
Lessz Tatai túra,Gyapin múlik minden
Remélem készen lesznek a tartók,de ha nem majd segítünk neki