Szia Robi!
Most szombaton lesz több kereskedésben.
Legutóbb megpróbáltap a Duna-Pest Rezidenciák kereskedésnél egy új Z1000-t. Akkor elvileg azonnal előjegyeztettem magam a ZZR1400-re a következő tesztnapra. Ez jön most.
Úgyhogy lehet, hogy benézek én is.
Nekem annak idején egy triál versenyző mondta, hogy az ABS a mutató ujjad... magyarán egy, max két ujjal kell fékezni. Ez tökre megmaradt bennem. És ez általában működött is.
kellene egy kis segítség most vettem kintről egy Kawa Z750S 2005-ös mocit (még sosem volt Kawám). A röhej az, hogy a villa simmeringeket kicseréltem, de nem jövök rá, hogy hogyan nyílik az a k.... ülés! Az oldalsó zár csak a sisaktartót nyitja, tehát biztos van trükje csak én vagyok képes rájönni. Légyszi segítsetek a megoldásban. Köszi!
Reggelt!
Tesztnapra asszem megyek , bár még változhat
az ABS kérdésbe az én véleményem az, hogy az vegye aki nem tud fékezni, autóban is
és aki nem tud fékezni, annak meg tök mindegy az a pár kiló plusz
használtam autóban, motoron is /mert benne volt/ engem sose húzott ki a csávából
motoron kimondottan zavar
FIGU
Hát bizony én kipróbálnám az ABS-es RR-t .Véleményem szerint van értelme(utcán),forgalomban sajnos elég gyakran találkozhatunk olyan szituációval mikor elkel(het) egy kis segitség(hirtelen kikanyarodik eléd v.ki,vagy egy szarvas átsétál az uton ,stb.)Ha motorra ülök próbálom a legjobb formámat hozni (pld.:másnaposan már sosem ülök rá)de nem mindig vagyok fittipaldi .
Te csucsu! Mi van a soccer szervezkedéssel? Lesz? Nem lesz? Én asszem mostanában még nem vagyok meccs képes, de már egyre kevesebben és ritkábban fájok...
Nem gömbölyödök... Úgy látszik inkább a szerveim fújtak visszavonulót... Sebaj, az a lényeg, hogy a gyerek nőjön, ne én... Még egy ideig szeretném én bekötni a cipőfűzőm...
Kanyarban lényegesen többet számít mondjuk a gumi állapota, mint a motor súlya. Menet közben tök mindegy néhány kiló ide vagy oda. Gondolj bele, az ABS miatti extra súly annyi csak mint egy egy plusz táska. És ha meghízol?
A motorjaidat elnézve, nem hiszem, hogy gond a Z súlya, persze akkor gond lehet, ha 170 alatt van a magasságod. De Panyo sem égimeszelő, de jól kezeli a gépet. Emiatt ne aggódj, a Z az egyik legjóindulatúbb motor. Ha hibázol, megpróbálja korrigálni. Ritka hülyének kell lenni, hogy eless vele. Imádni való kicsike.
Most szombaton lesz több kereskedésben.
Legutóbb megpróbáltap a Duna-Pest Rezidenciák kereskedésnél egy új Z1000-t. Akkor elvileg azonnal előjegyeztettem magam a ZZR1400-re a következő tesztnapra. Ez jön most.
Úgyhogy lehet, hogy benézek én is.
kellene egy kis segítség most vettem kintről egy Kawa Z750S 2005-ös mocit (még sosem volt Kawám). A röhej az, hogy a villa simmeringeket kicseréltem, de nem jövök rá, hogy hogyan nyílik az a k.... ülés! Az oldalsó zár csak a sisaktartót nyitja, tehát biztos van trükje csak én vagyok képes rájönni. Légyszi segítsetek a megoldásban. Köszi!
Tesztnapra asszem megyek , bár még változhat
az ABS kérdésbe az én véleményem az, hogy az vegye aki nem tud fékezni, autóban is
és aki nem tud fékezni, annak meg tök mindegy az a pár kiló plusz
használtam autóban, motoron is /mert benne volt/ engem sose húzott ki a csávából
motoron kimondottan zavar
FIGU
Elsők megsemmisültek. A hátsóknak meg már van gazdája.
Ugyanitt keresek hátsó űlést.
Kösz
Green
max ha goldwinget veszel vagy hasonló hajót