Sziasztok!
Gratulálok minden (új) Z-s tulajnak és Üdvözlöm az új fórumozókat
Norbi hol voltál idáig?
Figu mikor voltál a tesztnapon?Tozsoval is kint voltunk.
Gurultunk 1-et,de ilyenkor senki sem csatlakozik,mikor lehet összehozni ezt a bandát már 1 csoportos gurulásra
Csucsu is egyedül megy látom,Robisnak sosem jó Borsonak igaza volt lehetetlen összehozni a bandát
Köszönöm szépen!Remélem annyi örömöm lelem benne mint te.A nyilt napon én is ott voltam akkor végeztük az utolso simitásokat.Az uj motorod is nagyon pöpec .A müanyagos csabival sikerült felvenned a kapcsolatot?
Üdvözlök mindenkit a z750-es forumon!Uj belépö vagyok mint ahogy udonsült z750-es tulaj is, de a forumot már régebb ota böngészem.Agentbulutól kérdezném,hogy fváron csérélte ujra a motorját,mert ha igen a réginek én lettem az uj gazdája.Jo motorozást és széles utat!
Ez 70. A bagster 125.
Bontoban 15 és 30 között veszel egy űlést amit átépítűnk!
Számolj csak? Mi a drága?
Ez a méretedre van alakítva, a belsejében viszkoelasztikus hab, (emlékező hab) feltöltéssel, a másik akkor is csak tipizált szériaűlés!
A kűlső dizájn, amit Te tervezel meg,- az alapár tartalmazza.
No, ennyit!
Motorino, köszönöm szépen, ez gyors volt!
Nagy álmom teljesülne ezzel a hasidommal. Látom Neked is van, de nem fényeztetted le! Ez szándékos vagy macerás a fényezés? Pofás a fekete zöld combod, de félek a kékemmel nem passzolna.
Hi Steve!
Köszi, akut lett az első betét csere ,
tesztnapról hazafelé éreztem hogy azonnal csere
Hál isten tudtam venni azonnal, 1 nagyon jó cimbimtől
jó áron gyári TOKICO-t!
FIGU
Be,be nézegettem de csak olvasgattam a hazai topikon osztottam az eszet inkább
Gratulálok minden (új) Z-s tulajnak és Üdvözlöm az új fórumozókat
Norbi hol voltál idáig?
Figu mikor voltál a tesztnapon?Tozsoval is kint voltunk.
Gurultunk 1-et,de ilyenkor senki sem csatlakozik,mikor lehet összehozni ezt a bandát már 1 csoportos gurulásra
Csucsu is egyedül megy látom,Robisnak sosem jó Borsonak igaza volt lehetetlen összehozni a bandát
A nyíltnapon hallottam pár hete, hogy már el is kelt.
Használd egészséggel!
Mennyiért?
Bontoban 15 és 30 között veszel egy űlést amit átépítűnk!
Számolj csak? Mi a drága?
Ez a méretedre van alakítva, a belsejében viszkoelasztikus hab, (emlékező hab) feltöltéssel, a másik akkor is csak tipizált szériaűlés!
A kűlső dizájn, amit Te tervezel meg,- az alapár tartalmazza.
No, ennyit!
Na puhapöcsök ,lassan lehet menni a Velencei tóra. Hm?
www.tommot.hu
udv,
n.
De a régi mocidnak a színe egyszerűen csodálatos!
Az új is gyönyörű!
azért ennyire csak nem láccik...
Üdv Agentbulunak!
A Te régi mocid első sárvédőjét rágta meg egy kutyus?
Nagy álmom teljesülne ezzel a hasidommal. Látom Neked is van, de nem fényeztetted le! Ez szándékos vagy macerás a fényezés? Pofás a fekete zöld combod, de félek a kékemmel nem passzolna.
Köszi, akut lett az első betét csere ,
tesztnapról hazafelé éreztem hogy azonnal csere
Hál isten tudtam venni azonnal, 1 nagyon jó cimbimtől
jó áron gyári TOKICO-t!
FIGU