Pitju velemenyet osztom azon a teren, hogy a regi motorosok kezdtek JAWA, Mz gepekkel, aztan lassan izzadtak ki a nagymotor arat, de kozben felmentek egy bizonyos lepcson is.
Ma szegyelik kis motorral kezdeni, nem masert, csak mert ok azon akkor, hogy neznek ki.
Akit igazan a motorozas fogott meg az kezdi kis motorral, aztan ugy megy felfele, akit csak a latvany erdekli az mindjart egy jooo nagyal kezdi, hogy legyen mit mutassanak az esti hirekben.
"Ezek inkabb tapasztalatok, mint egyeni elgondolas szulottei"
Egyszeruen vannak a mindig into, segito, talalkozora jaro, turazo, kozutakon viselkedok, es vannak azok akik lof@xt se tudnak semmirol, csak rajottek, hogy mien vagany csavo a motoros, es mivel, hogy megengedhettek maguknak hat vettek egy motort, es fel/ala jarkalnak a varosba napestig.
(no nalunk a ciganyok csinalnak ilyesmit)
Motoros es motoros kozt van is kulombseg.
En azt mondom, hogy alapvetoen az tesz motorossa, ha muveled is azt!
Aztan vannak az igazi motorosok akik szivvel, lelekkel, meg a "vasarnapi", vagy "varosimotorosok", de nem szeretnek senkit megserteni evel!
Latom az adatlapodon, hogy azt kerdezed, "mitiol motoros a motoros?"
Ezen "kocsmavitaztak" a barataim, es a balesetem utan, mikor lattam a korhazudvarbol a motorosokat jonni menni akkor radobbentem a valaszra ami pofon egyszeru!
A motoros attol motoros, hogy motorozik! ENNYI
Ne add fel knapet! Véleményem szerint nagyon is jó ötlet ez a tombolás értékesítés, csak még nagyon sokan szellemileg nem értek fel arra a szintre, hogy ezt megértsék.
A fenyegetések ellen meg felállítunk egy Z-s őrzőbrigádot, és éjjel-nappal vigyázunk rád.
Ma szegyelik kis motorral kezdeni, nem masert, csak mert ok azon akkor, hogy neznek ki.
Akit igazan a motorozas fogott meg az kezdi kis motorral, aztan ugy megy felfele, akit csak a latvany erdekli az mindjart egy jooo nagyal kezdi, hogy legyen mit mutassanak az esti hirekben.
"Ezek inkabb tapasztalatok, mint egyeni elgondolas szulottei"