Két oka van. 1. még mindig nincs jogsim 2. gazdasági válság. Egész egyszerűen nem bírom fenntartani.
Nem tudom mennyi, 1.5 körül. Csak amennyivel a hitelt le tudom zárni.
mondd meg, hogy milyen tipus és milyen állapotban van és szólok az ismerősöknek. hátha .... egy próbát megér
vagy küldj egy mail-t: volkay_orsi@hotmail.com
Szia,
itt tegnap két ismerős is előállt a kérésével és mivel nekik már leadtuk a szavazatainkat, szerintem innen már minden esély kilőve
ettől függetlenül SOK SIKERT!
az az igazság hogy sokat beszélgetünk a barátokkal mit csináljak!
gondolom ha magyarországon ez a helyzet akkor a külföldről behozottakkal még rosszabb lehet! jelenleg külföldön vagyok és innen keresgélek neten! elég sovány így a kínálat! otthon van valami nagyobb motorkereskedés ahol megbízható motort lehetne találni? vagy inkább magánszemélytől érdemesebb? nektek milyen tapasztalatok van ezzel kapcsolatban?
majd csinálok még 30 mail-címet és szavazok
http://kawasaki.hu/ER-6n#/your...
hotmail meg szemétnek nézett úgy kellett kikukáznom
Nem tudom mennyi, 1.5 körül. Csak amennyivel a hitelt le tudom zárni.
akkor légyszíves iwiwen vagy myvipen a linkem küld el körüzenetbe Borso és a többiek hátha kawás leszek tavaszra
vagy küldj egy mail-t: volkay_orsi@hotmail.com
itt tegnap két ismerős is előállt a kérésével és mivel nekik már leadtuk a szavazatainkat, szerintem innen már minden esély kilőve
ettől függetlenül SOK SIKERT!
mult heten vettem fenykepezot
Nem tudjátok hogy az új Z tükre jó lehet-e a 2004-esre?
Kicsit más tészta, de ha valaki jóárasított DSLR fényképezőt keres az feltétlenül szóljön
Ha még akk meglesz érdekel.....
az az igazság hogy sokat beszélgetünk a barátokkal mit csináljak!
gondolom ha magyarországon ez a helyzet akkor a külföldről behozottakkal még rosszabb lehet! jelenleg külföldön vagyok és innen keresgélek neten! elég sovány így a kínálat! otthon van valami nagyobb motorkereskedés ahol megbízható motort lehetne találni? vagy inkább magánszemélytől érdemesebb? nektek milyen tapasztalatok van ezzel kapcsolatban?