Ezzel az oldallal már kétszer lesrefutottam kb 2 éve... Ennyi marhaságot... nem is értem hogyan működhet. És tele van reklámmal, plusz ezt a "programot" pénzért is árulják... Eszem megáll...
Visszafordítva:
A tisztelt partnerünk!
A cégünk, amit 2008 December bezár, az az ez évi év 19-en.
Az, a december, végbeteljesedéseknek engedte meg, hogy nekünk amint lehet elküldjék a számláit egy faxon, kérdezzük ezért a feldolgozás nyugalmaként az ő érdekében.
2009. Január 05-ön vagyunk a szolgáltatásuknál egy hétfő miatt.
Egy üdvözlettel.
Our firm 2008. December closes the this year's year on 19.
We ask for it as the tranquillity of the processing in the interest of him, that the December let end fulfilments send off his accounts as soon as possible for us on a fax.
2009. January we are at their service because of a Monday on 05.
With a greeting.
Steve!
Az egész tök véletlen alakult így, meghirdettem a km-órámat,jelentkezett 1 srác,aki törötten vett 1 Z-t. Mondta,h kéne neki még a komplett fejidom,meg a tank is. De először nem adtam,de aztán pár napra rá feltett 1bontós srác az apróba 1 komlett új Z1000 fejidomot plexivel,csak a tartó konzolja hiányzott.
Visszahívtam a srácot és annyiért elvitte az enyémet,mint amennyiért én vettem az újat .
Vadásztam rá tartó konzolt,ami végül is egy 20dkg-os vaskeret,aminek az új ára 70rudi,2 helyen találtam bontóba,mind a 2 madár 35-öt szeretett volna érte. És erre vártam vagy 2hónapot,pont egy métert sem tudtam vele menni október óta
Aztán inkább felszívtam magam és egy délelőtt alatt fel is szórtam a fejidomot,3 kis konzolt csináltam és már fenn is van stabilan. már csak 2 kis takaró műanyag hiányzik a műszerfal körül és teljesen kész.
Szal kb ennyi.
A féktárcsákat meg az ebay-en vettem 55ből ért haza ! Köszi Tomlamb a segítséget
Március 6.a, indulás Isztria ugyanilyen feltételekkel. Kisnuszba motorok be..lezúzunk, és Észak hr.o-ból leveretünk motorral egészen ameddig tudunk. TomLamb és én már biztos résztvevői vagyunk a túrának.
mellesleg lemerult az akksi, de nem baj, mert mar be tudom inditani