Igaz. Ráadásul mindkettő csúnya. Szerintem. A motor seggének formáját pl totálisan hazavágja a gyári rendszámtartó. Túlnyúlik a motor hosszán és a keréken stb. De kinek mi. Nekem a nagy indexek sem tetszettek, ezért lecseréltük mind. Így sokkal hangsúlyosabb a motor formája és nem a kiegészítő kütyüké... Arról nem is beszélve, hogy Zügynök az övéről hamarosan lejövő gyári cuccokat nekem adja, úgyhogy ha valakinek ez a fétise akkor megkaphatja a motorom mellé...
Knapet gepehez hozzaszolva: gyari kiput kapni az Ebayen 60-100 euroert, gyari rendszamtablatartot 10-20 euroert. Szoval nem nagy ugy beszerezni az eredetiket, ha valakinek az kell.
Jóreggelt!
Micsoda egy karbantartott fórum... Írtam itt is kétszer a moderátornak illetve 4 emailt az üzemeltetőnek, de nem törölnek a rendszerből... Miért?!?!?
Bocs, bocs !
Olvasni azért szoktam.
Nem Antónia a ludas, egyszerűen még melózok a régi helyemen, de már az új munkahelyre is járok, tudod a tréninget nem lehet elég korán kezdeni Plusz a másod illetve már harmad állást is csinálom ahogy tudom.
FIGU
Nem volt ídőm ezt megnézni!
Te megnézted személyesen?