az új Z-n láttad vagy valami boltban?
A www.tutilampa.uw.hu -n lehet venni, de olyan 15 körül jönne ki és az szerintem nagyon sok érte...
Jó lenne valahol olcsóbban ráakadni...
Az új Z gyári irányjelzőjét nem lehet erre felrakni. Venned kell majd új irányjelzőket. Ezen a próbán én már túl vagyok. Nekem is ott pihen a garázsban a rendszámtartó, csak még nem volt erőm szétszedni a moci seggét. Készülj fel a legrosszabbra. Szóval ha ledes irányjelzőt veszel, akkor venned kell hozzá új relét is, mert túl gyorsan fog villogni.
Indexeket milyeneket lehet erre felpakolni?
A gyárit szerinted? Nekem az megfelelne, ha sikerülne találnom hozzá fehér búrát... Mondjuk kíváncsi vagyok hogyan nézne ki...
Milyen árban volt?
Ez majdnem hiteles kép, a benne lévő minta egy kicsit eltérő, van rajta két luk a rendszámnak, a műanyagkeret nélkül is felrakhatod, gyakorlatilag az egészet fedi a rendszám. A rendszám vuilágítás 4 ledes , és elég formatervezett burkolata van.
Köszönet Borsónak, hogy én is fényezzem egy kicsit , ajánlott egy helyet, ahol vehetk a zére passzos rendszámtartót, hogy hogy nem pont 30%-os decemberi árengedményel vágtak nyakon.
De még milyen leányzó. Össze kell magát kapnia, aki a pályán a nyomában akar maradni. Úgy megüli a kicsiZ-t, mint Zorró kedvese a csődörét. Van fenn videóm is róla, amíg tudtam vele tartani a lépést.
Közben vissza olvasgattam kb 200 oldalt :)
Elvoltam vele, okosodtam cseppet.
Kiderült, hogy Borso lány, róla is volt 1-2 kép
Nagyobb túráitokról hol láthatok képeket?
Sokáig nem nézegettem igazából miatta lettem szerelmes a kisZkbe :D
1-2x körüljártam felültem rá .
Ha kövinek megyek csikihez akkor alaposan megvizsgálom .
Ha meg nem jó akkor kilopom a garázsból Knapet gépét
Knapet a Leo Vince dobot esetleg nem adod el külön?
Eredetileg nekem az Akrapovics tetszik a legjobban de ha jó áron adod akkor.....
csak azon jar az eszem, hogy delutan mekkorat fogok aludni
Nekem az tetszik benne hogy akkora mint a gyári, én a kis ledesekben méretük miatt nem bízom
az új Z-n láttad vagy valami boltban?
A www.tutilampa.uw.hu -n lehet venni, de olyan 15 körül jönne ki és az szerintem nagyon sok érte...
Jó lenne valahol olcsóbban ráakadni...
A gyárit szerinted? Nekem az megfelelne, ha sikerülne találnom hozzá fehér búrát... Mondjuk kíváncsi vagyok hogyan nézne ki...
Milyen árban volt?
Tennél majd fel róluk egy-két értelmesebb képet, mert az lenne az igazi....
Thnx
Köszönet Borsónak, hogy én is fényezzem egy kicsit , ajánlott egy helyet, ahol vehetk a zére passzos rendszámtartót, hogy hogy nem pont 30%-os decemberi árengedményel vágtak nyakon.
Elvoltam vele, okosodtam cseppet.
Kiderült, hogy Borso lány, róla is volt 1-2 kép
Nagyobb túráitokról hol láthatok képeket?
1-2x körüljártam felültem rá .
Ha kövinek megyek csikihez akkor alaposan megvizsgálom .
Ha meg nem jó akkor kilopom a garázsból Knapet gépét