belenéztem a videoóba én is szerintem teljesen jól ülsz a motoron, tipikus női fenék kitol hátra pózban ha jól figyeltem, semmi gond nincs , sőt szerintem a női motoros üléspozícióval jobban lehet irányitani a motort, mint a görnyedős férfi üléssel de azért én maradok a görnyedősnél
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy Borsó, nagyon is tűzről pattant menyecske.
De ezért szeretjük nagyon. És vigyázunk rá, nehogy valami pernahajder behálózza. Most neki van vagy 5 bátyja, aki megvédi ha kell.
Helló mindenki!
Nocsak...... felkeltette figyelmemet amit Robis írt,hogy Borso milyen gyönyörűen ül a motoron.... rendkívül kíváncsivá tett már már elterebélyesedett a fantáziám.......
Óóóóóóó.....
Hali.Mindenki.Érdekelne 2004-es Z-hez túra plexi,meg a Z1000-es hütőjének az oldalsó takaró elemei.Ha valaki tudna ilyent olcsón?! (lehet kicsit sérült de javitható is) Köszi.Elérhetőseg az adatlapon.
Köszi! Valószínű belevágok, csak még nem tudom melyikbe. Eddig az a variáció volt, hogy az első rugók Öhlins progresszívekre lesznek cserélve, és alapból a két ember súlyának kiszámított folyadék bele, de a tiéd komplettebnek tűnik. a másik változat az évjárat azonos ezredes első telója lett volna cakk pakk ...
Szerintem tavaszig még utána olvasgatok, aztán ha beindul a szezon valószínűleg aktuális lesz.
Egyébként tényleg állatul néz ki a kicsiZ-d ghostrider fényezéssel
Hű de szuper, nagyon köszönöm!
Ha nem bírod, ráér később, a Karácsony az sokkal fontosabb!
Annyira amúgy sincs még szezon... Csak az árát mindenképp rendezzük!
Sorry!