Szia,
kipakoltad a garazst es ezeket talaltad a sarokban
engem erdekel a tukor, csak mondj ra egy arat, kerlek. ha nem publikus, akkor a volkay_orsi@hotmail.com cimre is johet, levelben
elore is koszonom
Eladósorba került a puig-os gyári bontatlan bukógombám,egy-kétszer használt kawa hátizsákom,és egy L-es bontatlan kawás gerincprotektorom!Van még egy Csaba féle hátsó sárvédőm ami szintén eladó 2008-as kis Z-re+gyári tuning tükörpár bontatlanul!
Üdv.:Zsoo
Sziasztok!
De kihalt itt minden...!
Lenne egy nagy kérdésem, mivel ahogy már említettem sikeresen utolértem egy autót legutóbb és a hűtő bal oldalon levő ezüst műanyag takaró kissé 'felörlődött' az ütközetben. Más komolyabb kár igazából nincs. Keresgélek ugyan az ebay-en is, de gondoltam megkérdem nincs-e véletlen valakinek pont egy ilyen a vitrinszekrényében otthon?
igazan sajnalom azokat a kedves baratokat, akik szorgalmas munkaval toltik a napuk 100%at, de ekkorat az egesz ket het alatt nem szivtam izgulos oreganyam kis (...) ratartassal adta meg az idopontot a korhazhoz, igy aztan 10 helyett mar 9kor ott ultem ES fel 2kor jottunk el
se kaja,se viz, se semmi. illetve hazudok, mert sipakolo oreglanyokbol volt mindenfele
szeretnek dolgozni menni
te merre laksz? csak mert a jovo hettol eleg mobilis leszek mar persze csak ha nem szigoruan titkos a varos neve, ahol laksz